Мъдрото ръководство на скандалния политико-съдия Лозан Панов клъцна интернета на

...
Мъдрото ръководство на скандалния политико-съдия Лозан Панов клъцна интернета на
Коментари Харесай

ВЕЛИКАТА МИСЪЛ ЛОЗАН ПАНОВ: Спря интернета на три съдилища! Блокира тотално работата - не могат да разпределят дела...

Мъдрото управление на скандалния политико-съдия Лозан Панов клъцна интернета на три съдилища - Военно-апелативния съд, Софийския областен съд и Апелативния съд, и остави цялата Съдебна палата без връзка с цивилизования свят. Работата на съдиите е прекратена и те даже не могат да разпределят каузи.

Причината са кадровите извършения на Панов в подобечния му Върховен касационен съд, при които бе заменен дългогодишният IT експерт и на негово място бе назначен Анчо Димитров, който без да пита решил да подписа контракт с интернет доставчика, който доставя трите съдилища и цялата Съдебна палата.

Димитров изцяло пренебрегнал подписаното съглашение сред съответните съдилища, че точно Върховен касационен съд ще им доставя интернет, поради което той единствен получава съответната сума, с цел да го заплаща. Новият контракт, който фрагментът на Панов сключил контракт за мрежата, е да бъде обслужван единствено Върховен касационен съд.

Останалите съдилища обаче нямат средства да заплащат тази услуга. Работата им е изцяло блокирана, делата не могат да се разпределят на инцидентен принцип, не може да се прави и съвсем никаква друга работа, поради блокираната електронна мрежа, както излиза наяве от писмо на ръководителя на Апелативния съд.

Не е ясно по какъв начин други чиновници на Върховен касационен съд с много тлъсти заплати, вариращи сред 2200 и 4200 лв., като тази са въпросния Анчо Димитров, са позволили това. Става дума за основната счетоводителка Доротея Иванова и контрольорката Ивелина Цанкова, която би трябвало да прави прелиминарен и следващ надзор на всички контракти, сключвани от Върховен касационен съд като този за интернет. Същото важи и за виновната за всички административни актове на съда Маргарита Пазвантова.

В същия инфарктен миг Лозан Панов отмаря по първокласни курорти в чужбина, заради което и бурната му активност против основния прокурор Сотир Цацаров, а около това и цялото протестърско придвижване, наброяващо към 200 души - доста по-малко единици, в сравнение с са заплатите на правилните служителки на Панов, е замряло. Явно Панов и IT експертът му са решили, че щом за тях месецът е отпускарски, значи могат да спрат и всички бързи производства в съдилищата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР