Мадона се чувства щастлива, че е жива след хоспитализация

...
Един месец след като Мадона беше хоспитализирана в интензивното отделение
Коментари Харесай

Един месец след като Мадона беше хоспитализирана в интензивното отделение след претърпяна бактериална инфекция, кралицата на попа разсъждава как нейните близки й помагат да се излекува.

„Любовта от семейството и приятелите е най-доброто лекарство“, написа Мадона в публикация в Instagram в неделя, демонстрирайки поредица от снимки с две от шестте си деца.

Тя продължи да пише, че като майка е лесно да бъдеш „уловена в нуждите на децата си“, но че когато се разболя, „децата ми наистина се появиха за мен“.

„Видях страна в тях, която никога преди не бях виждал. Това направи всичко различно“, добави тя.

Мадона споделя една дъщеря, Лурдес Леон, с бившия си съпруг Карлос Леон и син, Роко Ричи, с режисьора Гай Ричи. Тя е и майка на четири осиновени деца – Дейвид Банда, Чифундо „Мърси“ Джеймс и близначките Стела и Естере.

В публикацията си Мадона също пише за благодарността си към своя приятел и дългогодишен мениджър, Гай Озиари, който й подари полароид на Кийт Харинг, „носещ яке с лицето на Майкъл Джексън, нарисувано върху него“, което според нея е щракнато от Анди Уорхол.

Мадона написа, че е ридала, когато е получила подаръка на Осиари, защото „разбрах колко съм щастлива, че съм жива. И какъв съм късметлия, че познавам тези хора и толкова много други, които също ги няма.”

Oseary обяви през юни, че Мадона е в интензивното отделение, след като е развила „сериозна бактериална инфекция“. CNN по-късно съобщи, че певицата на "Vogue" е изписана от болницата дни по-късно, като се възстановява у дома.

По-рано този месец носителката на Грами обяви, че отлага началото на международното си турне „Celebration“ за октомври.

„Благодаря на всички мои ангели, които ме защитиха и ми позволиха да остана, за да си свърша работата“, каза тя в края на поста си в неделя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР