Мадона оздравява от бактериалната инфекция, която наложи хоспитализация в края

...
Мадона оздравява от бактериалната инфекция, която наложи хоспитализация в края
Коментари Харесай

Мадона се възстановява след престой в болница

Мадона оздравява от бактериалната зараза, която наложи хоспитализация в края на предишния месец, съобщи Агенция Франс Прес.


" Първата ми мисъл, когато се разсъниха в болничното заведение, бяха децата ми ", сподели 64-годишната Мадона в своя обява в обществените мрежи. " Втората ми мисъл беше, че не желая да отчайвам всички, които са си купили билети за моето турне ".

Заболяването наложи Мадона да отсрочи съвсем разпродаденото си турне " Celebration " с 84 дати, което трябваше да стартира на 15 юли.

Мениджърът ѝ, който първо заяви, че суперзвездата е в болница, съобщи, че " се чака цялостно възобновяване ".

" Сега се концентрирам върху здравето си и върху това да укрепна и ви убеждавам, че ще се върна при вас незабавно щом мога ", съобщи Мадона.

Тя съобщи, че актуалният ѝ проект е да стартира европейската част от турнето си на 14 октомври в Лондон, както е планувано, и да презапише по-ранните концерти в Щатите за по-късни дати.

Малко откакто Мадона разгласява изказването си, колосът LiveNation удостовери, че датите в Северна Америка, планувани преди 8 октомври, ще бъдат " за жалост отсрочени ".

Компанията съобщи, че новият календар ще бъде показан " допустимо най-скоро ".

Спирките в Съединените щати ще включват Детройт, Чикаго, Маями и Ню Йорк - градът, в който стартира нейното именито издигане до суперзвезда.

Иконата, носителка на " Грами ", която стои зад класики като " Like A Virgin " и " Material Girl ", утвърди неизчислимото си въздействие като една от най-големите музикални звезди.

През 2020 година Мадона претърпя интервенция за промяна на тазобедрена става след контузия, получена по време на турнето ѝ " Madame X ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР