Мадона отбелязва важна спирка от световното си турне Celebration, на

...
Мадона отбелязва важна спирка от световното си турне Celebration, на
Коментари Харесай

Снимката на Мадона, която казва повече от 1000 думи

Мадона отбелязва значима спирка от международното си турне Celebration, на което участва обичан член на фамилията. Суперзвездата показа на стори фотография в Instagram, показваща я дружно с татко й, Силвио Чиконе по време на скорошното й шоу в Детройт, Мичиган.
 Когато Мадона е на 65 година, само че не се срами да покаже гърдите си
Когато Мадона е на 65 година, само че не се срами да покаже гърдите си

Поредната провокация на певицата

Виждаме Мадона, родом от Бей Сити, Мичиган, да прегръща 92-годишния си татко. Кадърът е съпроводен с текст: " Обичам те, баща ". Шоуто й в Детройт  беше особено, както означи и самата тя в дребното моменти на говорене по време на спектакъла на шоуто.

Поп иконата съобщи, че се надява Детройт да се " гордее " с нея, съгласно The Detroit News, добавяйки: " Защото ме интересува какво мислите и желая да се гордеете с мен ".

По-късно тя загатна по какъв начин хората не схващат какъв брой готин би трябвало да си, с цел да си от Детройт и благодари на родния си град " за това, че ме избута в вярната посока " в нейното пътешестване да стане суперзвезда.

също спомена татко си, казвайки, че той я е научил на смисъла на упоритата работа и какъв брой е значимо да си проправяш път през живота.

" Той ме научи, че животът не е ден на плажа, че е по-добре да си подготвен да работиш настойчиво, с цел да постигнеш нещо в живота. И аз ти благодаря за това, баща. И в случай че мислите, че съм твърда, и в случай че мислите, че съм боец или мислите, че съм звяр или супергерой, това е поради татко ми ", добави тя.
 Как Мадона се трансформира в причина ню метъл групата Deftones да придобиe международна популярност
Как Мадона се трансформира в причина ню метъл групата Deftones да придобиe международна популярност

Кой може да допусна

Мадона също по този начин показа изображения от извънредно ново съдействие с Жан Пол Готие, който е прочут с дизайна на някои от присъщите дрехи на певицата.

Новата колаборация е тениска, прославяща емблематичния златен корсет на Мадона от нейното турне Blonde Ambition през 1990 година, демонстрираща безпогрешния сутиен с форма на конус.

В обява в Instagram Мадона означи, че всички доходи от закупуването на тениската ще бъдат от изгода за нейната благотворителна организация Raising Malawi и ще " оказват помощ за даването на сериозни медицински интервенции на сираци и уязвими деца в Центъра за детска хирургия и интензивни грижи Mercy James " в Малави, Африка. "
 Защо Мадона е била в кома два дни
Защо Мадона е била в кома 2 дни

Откровенията на изпълнителката

Мадона продължава турнето си Монреал, последвано от спомагателни дати в Канада и Съединени американски щати доникъде на април. В момента турнето би трябвало да приключи с пет концерта към края на април в Мексико Сити.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР