Маджарово се радва на великолепна и автентична природа. Река Арда

...
Маджарово се радва на великолепна и автентична природа. Река Арда
Коментари Харесай

Пленителната красота на Маджарово

Маджарово се радва на превъзходна и достоверна природа. Река Арда е може би най-живописната река в България. Местността е дом на неповторими представители на фауната и флората. Добре е човек да ги опознае, с цел да оцени благосъстоянието, което ни е обещано и което е по този начин нежно и зависомо от нас - хората. А на място можете да извършите това посредством локалния природозащитен център.

Мястото е изключително уместно за феновете на природата. В непосредственост има център за наблюдаване на неповторими птици, има антични исторически монументи и локални забележителности. Природата на Маджарово зашметява със своите красиви гледки към живописната река Арда.

В Маджарово може да плавате по Арда, да наблюдавате птици, да снимате неповторимите представители на белоглавия и египетския лешояд, както и на черния щъркел. Мястото е изключително зареждащо и богато да културни, исторически и естествени забележителности. Може да изследвате локалните забележителности като остатъци от римски път, свързвал Сердика с Константинопол или руини от антични замъци. Може да се разноските до Ивайловград, Кърджали, комплексът Перперикон и така нататък

Можете просто да се наслаждсавате на непокътната природа и гостоприемните хора.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР