МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Демократическият губернатор Тони Евърс наложи в

...
МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Демократическият губернатор Тони Евърс наложи в
Коментари Харесай

Евърс наложи вето на републиканския законопроект, който би позволил на тийнейджърите да работят без родителско съгласие

МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Демократическият губернатор Тони Евърс наложи в понеделник несъгласие на републиканския законопроект, който би разрешил 14- и 15-годишни -възрастните в Уисконсин да работят, без да получат единодушието на родителите си или държавно позволение.

Евърс наложи несъгласие на законопроекта, който беше признат от законодателния орган с всички републиканци в поддръжка и демократи срещу него.

The предлагането пристигна на фона на по-широк напън от страна на щатските законодатели за анулация на законите за детския труд и макар напъните на федералните следователи да овладеят повишаването на нарушаванията на детския труд в народен мащаб.

„ Канирането на повече деца да работят не е сериозен проект или решение за справяне с проблемите на нашата работна мощ в цялата страна “, сподели Евърс в известието си за несъгласие.

Евърс сподели, че е наложил несъгласие на законопроекта, тъй като се опълчи на премахването на развой, който подсигурява, че децата са предпазени от работодатели, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР