Мачовете от втория по сила турнир на Стария континент Лига

...
Мачовете от втория по сила турнир на Стария континент Лига
Коментари Харесай

Лига Европа – последен шанс за спасяване на сезона за Ювентус

Мачовете от втория по мощ шампионат на Стария континент Лига Европа навлизат във все по-решителен стадий от конкуренцията. Очакват ни 1/4-финалните конфликти от шампионата, а исполин на международния футбол като Ювентус ще опита да избави сезона си, печелейки трофея.

Отлични можете да откриете в спортна секция winbet.bg, а дано забележим кои са любимците за купата.

Ювентус

Любителите на спортни
залози знаят, че за Ювентус този сезон не е по никакъв начин елементарен. " Бианконерите " бяха осъдени с лишаване на точки в Серия А, като Лига Европа остава единственият им късмет за нещо доста през акцията. В 1/4-финалната фаза Юве ще се изправи против португалския гранд Спортинг Лисабон, като тимът на Масимилиано Алегри е хазаин в първата среща.

Ювентус ще се нуждае от допустимо най-силно показване, с цел да победи в шампионата. Тук потребни могат да бъдат потвърдени бойци като Анхел Ди Мария, Леонардо Бонучи, Адриен Рабио и Филип Костич. В същото време младият сръбски нападател Душан Влахович получава опция да оправдае огромната инвестиция в него, защото досега той играе по-скоро на приливи и отливи.

Манчестър Юнайтед

След като отстрани поредно Барселона и Реал Бетис от конкуренцията, Манчестър Юнайтед като че ли се трансформира във любимец №1 за трофея в Лига Европа. " Червените дяволи " нямат късмет за продобиване на купата вкъщи, само че в Европа са напълно покрай нов трофей.

Още един испански тим ще бъде противник на Юнайтед във етапа на 1/4-финалите - Севиля. " Лос рохибланкос " са с нов треньор, което им дава очаквания за мощно показване против британския исполин. В същото време обаче Юнайтед ще разчита на мощната форма на Маркъс Рашфорд, творчеството на Бруно Фернандеш и турнирния опит на Каземиро, с цел да обезврежда оръжията на испанците.

Рома

Разбира се, няма по какъв начин да забравим и Рома - тимът, воден от експерта в печеленето на европейски титли Жозе Моуриньо. В 1/4-финалите " вълците " ще се изправят против нидерландския Фейенорд, а след спечелването на Лига на конференциите, те несъмнено се облизват за нова популярност в Европа.

Рома към този момент загатна за силата си в предходния кръг, когато италианците отстраниха бойкия отбор на Реал Сосиедад. Моуриньо разчита на международния първенец с Аржентина Пауло Дибала, само че и на футболисти като Ел Шарави, Пелегрини, Матич и Смолинг.

Спортни функционалности в WINBET

За мачовете в Лига Европа, а и освен, почитателите на спортните
залози могат да се възползват от специфичните функционалности в , с които да подобрят залозите си.

Функцията " Ранно погашение " затваря автоматизирано залога, когато подкрепеният от потребителите тим поведе с два гола разлика. Това икономисва на играчите терзанията, че може да се случи неприятна изненада, при която залогът да бъде загубен.

От друга страна, " Бонус колонка " носи спомагателен % към общата облага при образуването на
залог вид " права колонка ". Колкото повече срещи сте добавили в своя електронен фиш, толкоз по-голям % ще получите към облагата си.

Не на последно място, 0% Марж разрешава на потребителите да се възползват от нараснали коефициенти за определени събития и пазари. Те са особено маркирани на
winbet.bg и всеки може да реши дали да се възползва от тази опция.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР