Мачовете между Левски и ЦСКА винаги са носили специален заряд!

...
Мачовете между Левски и ЦСКА винаги са носили специален заряд!
Коментари Харесай

Време е за дерби: "Левски" или ЦСКА?


Мачовете сред " Левски " и ЦСКА постоянно са носили специфичен заряд! Днес (6 март) от 14:00 ч. на стадион " Васил Левски " ни чака следващо дерби, което вълнува футболните почитатели.

Как ще приключи мачът "Левски " - ЦСКА?


Вчера треньорът на символичните домакини в синьо - Станимир Стоилов, съобщи, че съжалява, че мачът няма да реши първото място в подреждането. ЦСКА е на втора позиция, изоставайки единствено на 4 точки от водача " Лудогорец ". В същото време " Левски " е пети, освен това след извънредно нерешително начало на сезона.

Снимка: Lap.bg


Сблъсъкът, който се обрисува да бъде снежен, обаче в никакъв случай не е бил въпрос единствено на точки.

Емоциите и за публиката ще са разнообразни. Очаква се по трибуните и двата отбора да имат солидна поддръжка. Вратите на стадиона отварят в 12:00 ч. за почитатели.

Снимка: Lap.bg


Идентични са резултатите на противниците в последните им мачове. " Левски " победи " Септември " в шампионата за Купата, а преди този момент в шампионата записа триумфи над ЦСКА 1948 и " Локомотив " Пловдив, както и тъждество с " Берое ".

ЦСКА се оправи с пловдивските " железничари " в гонене на Купата и записа победи над " Ботев " Враца и " Славия ", откакто направи 1:1 с " Локомотив " София на старта на пролетния дял от шампионата.

Снимка: Lap.bg


Станимир Стоилов може да си " отдъхне ", че проблемите в отбора не са кадрови, а единствено финансови. Няма контузени футболисти. Стойчо Младенов обаче няма да може да разчита на Варела и Гарсес!

Снимка: Lap.bg


През есента " алените " победиха с 2:1 и сигурно ще преследват нов триумф, който им е необходим в продължаващата борба за купата. " Левски " към този момент няма упоритости за трофей, а по-скоро за създаване на устойчиво показване, върху което да се натрупат възможни триумфи в бъдеще.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР