Мачът от XXII кръг за първенството на Wтора професионална лига

...
Мачът от XXII кръг за първенството на Wтора професионална лига
Коментари Харесай

Беласица с лагер в София преди мача с Витоша

Мачът от XXII кръг за шампионата на Wтора професионална лига сред тимовете на Витоша (Бистрица) и Беласица (Петрич) ще се играе в събота от 15:30 часа.

За него треньорският щаб на мъжкия тим на ОФК Беласица  планира  шест тренировки. Седмицата започва с наличните футболисти в понеделник на помощния терен на НСБ Цар Самуил.

От вторник след обяд тимът тренира в Марикостиново и по този начин бе до четвъртък. В петък последната подготовка след обяд се организира на помощния терен на НСБ Цар Самуил.

Веднага по-късно бе избрана групата от 20 футболисти, която отпътува за София и бе наставена в хотел Форум, където ще остане до мача против Витоша.

Срещата ще се играе на стадиона в Бистрица от 15.30 часа в събота и ще бъде ръководена от основния съдия Димо Димов, асистиран от Цветан Горанов, Станимир Трифонов, 4-ти арбитър Любима Банова, съдийски наблюдаващ Пламен Мехлемов.

На цялостни обороти продължава да се готви футболистът от Кот д‘Ивоар Аксел Талонса.

За него са показани в БФС молба, жълтата му карта, професионален контракт, чака се да се получи работна виза и да се пристъпи към картотекиране на футболиста.

Очаква се най-късно до един месец и това да завърши и той да бъде разполагаем на треньорския щаб, научи Novsport.com.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР