Мачът от 32 кръг за първенството на втора професионална лига

...
Мачът от 32 кръг за първенството на втора професионална лига
Коментари Харесай

Футболистите на Беласица : Трябва да победим – не сме забравили за Созопол през есента

Мачът от 32 кръг за шампионата на втора професионална лига сред тимовете на Беласица Петрич и Созопол ще се играе в петък от 18 часа на стадион Арена Симитли. Още занапред е ясно, че за този мач петричкия отбор няма да бъде управителен от аварийна пейка от старши треньора Венцеслав Иванов, който поради безобразното си държание след мача против Марица в Пловдив бе осъден от ДК на БФС да не извършва функционалностите си в 3 публични срещи о санкция от 1200 лв.. При това състояние публично неговите функционалности ще се поемат от Васил Чергов, който има А лиценз, и ще бъде подпомаган от Благой Наков. Няма да вземат присъединяване в мача против Созопол и осъдените Валентин Костов – бранител - за 3 срещи и санкция от 2650 лв., нападателя Живко Димитров- за една среща и 125 лв., и вратарите Димитър Пангев – осъден да 2 срещи и 2500 лв. гроба и Кирил Георгиев – за една среща и 500 лв. санкция. При това състояние под рамката на петричкия отбор в петък ще застане юношата Стоян Стоянов. Няма да вземе присъединяване ши към момента невъзстановения след травма от извадено рамо Владимир Гогов, който стартира независими занимания откакто му бе свалена шината. Аксел Талонса не тренира, тъй като бе командирован за Нигерия за получи виза от тамошното посолство, без която не може да бъде картотекиран в БФС. Защитникът Мартин Русков, който в миналия мач беше в групата, само че поради неотшумели болки в коляното не взе присъединяване, от началото на седмицата тренира на цялостни обороти и сигурно в петък ще вземе присъединяване в мача против Созопол. Със сигурност този мач няма да мине без напрежение, тъй като всички помнят безобразното отношение на управлението, футболистите и почитателите на Созопол през есента против футболистите на Беласица на терена, отвън него и към почитателите. Мачът е от извънредно значимо значение за тима на Созопол, които единствено при победа резервират възможностите си за оцеляване във втора професионална лига през идващото състезание.

За този мач през седмицата бяха извършени общо пет тренировки на помощния терен на НСБ Цар Самуил и този в Марикостиново.

Двубоят ще бъде управителен от Димитър Буров, асистиран от Димитър Димитров и Марин Бонев, 4-ти арбитър Любослав Любомиров, СН Цветан Георгиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР