Мачът на звездите в Националната баскетболна асоциация (НБА) се проведе

...
Мачът на звездите в Националната баскетболна асоциация (НБА) се проведе
Коментари Харесай

Мачът на звездите в НБА завърши с рекорд и първа загуба за отбора на Леброн Джеймс

Мачът на звездите в Националната баскетболна асоциация (НБА) се организира за 72-ри път и приключи с победа на тима на Янис Антетокумбо над този на - 184:175. Зрителите във " Вивинт сцена " в Солт Лейк сити станаха очевидци на зрелищен мач и връх.

Джейсън Тейтиъм ( " Бостън селтикс " ) означи 55 точки, с което влезе в историята на мача на звездите. Той усъвършенства предходния връх на Антъни Дейвис (52 т.) от 2017 година

Тейтъм стана първият състезател в историята на НБА, който има 50 или повече точки в мач от постоянния сезон, в плейофите и в дуела сред звездите.

Двубоят беше белязан и от друго значимо събитие - за пръв път, откогато е капитан на един от тимовете, Леброн Джеймс загуби. Той триумфираше в предходните пет години. Джеймс също по този начин игра за 19-ти път в мача на звездите и се подреди до Карим Абдул-Джабар по това достижение.

Донован Мичъл добави още 40 точки и 10 асистенции за тима ан Антетокумбо. Самият капитан на тима записа единствено 20 секунди при започване на срещата поради травма в китката. В другия отбор Джейлън Браун приключи с 35 точки и 14 битки, а Джоел Ембийд добави 32 т.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР