Мачът между Наполи и Салернитана, който може да осигури шампионската

...
Мачът между Наполи и Салернитана, който може да осигури шампионската
Коментари Харесай

Промениха датата на сблъсъка Наполи - Салернитана от съображения за сигурност

Мачът сред Наполи и Салернитана, който може да обезпечи шампионската купа на неаполитанци и математически, бе изместен от събота за неделя от 16:00 часа поради ограничения за сигурност, разгласи в петък Италианската футболна лига.

Новината се знаеше от четвъртък вечер, само че часът на срещата бе разгласен публично в петък.
 Двата от гранда от Манчестър влизат в свирепа борба за ас на Наполи
Двата от гранда от Манчестър влизат в свирепа борба за ас на Наполи

" Партенопеите " взеха 26-годишния южнокорейски бранител от Фенербахче предишното лято след договорка на стойност към 18 милиона евро

За да бъде публично първенец на Италия този уикенд, шест кръга преди края на шампионата, Наполи би трябвало да победи съседа си от Кампания, само че и да разчита на еднакъв мач или загуба на Лацио, който е втори в класирането и изостава със 17 точки от водача. Тимът от Рим гостува на Интер в Милано.

Наполи трябваше да играе по стратегия в събота от 16:00 часа, близо 24 часа преди Лацио, чийто мач в Милано е в неделя от 13:30 часа.

Тази разлика във времето бе оповестена за проблематична за публичния ред в Неапол, където градът се готви с неспокойствие за първата си купа от 33 години насам.
 Виктор Осимен напуща Наполи, избра си нов тим
Виктор Осимен напуща Наполи, избра си нов тим

Поема към Байерн (Мюнхен)

След серия от полемики управляващите взеха решение в четвъртък, че ще реалокират мача в неделя, като оставиха на Лигата опцията да насрочи час.

Това отсрочване на мача направи промени и в идващия кръг на Серия А, който ще се изиграе през седмицата. Наполи трябваше да играе във вторник вечер в Удине в първи мач от 33-ия кръг, само че в последна сметка ще играе в четвъртък.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР