М нозинството делегати на конгреса на "Алтернатива за Германия", който

...
М нозинството делегати на конгреса на "Алтернатива за Германия", който
Коментари Харесай

Алтернатива за Германия поиска напускане на ЕС

М нозинството делегати на конгреса на "Алтернатива за Германия ", който се организира в Дрезден, се оповестиха за излизане
на страната от Европейски Съюз, съобщи Българска телеграфна агенция. Резолюцията с това решение бе поддръжката от над 550 делегати.

"Според нас е належащо Германия да излезе от Европейски Съюз и да се сътвори ново европейско икономическо пространство, което да преследва общи ползи ", се показва в резолюцията.

Представители на други партии подложиха на рецензия този избор. "Излизането на Германия от Европейски Съюз би било завършек на Европейски Съюз и вътрешния пазар, който е значим за износа ни ", написа в Туитър заместник-председателят на групата на Свободната демократическа партия в Бундестага Александър граф Ламбсдорф. Той упрекна "Алтернатива за Германия " в "глупав шовинизъм ".

В Дрезден стартира конгресът на Германската крайнодясна партия "Алтернатива за Германия ". Шестстотин делегати ще вземат решение каква да е предизборната стратегия на партията и ще се приближат към гласоподаване за претендента им за канцлер, съобщи ДПА.

Основана през 2013 година, партията мина през години на безпорядък, в които крайните й десни крила влизаха в конфликт с по-умерените.

Стигна се до изключвания на членове, тематика, която евентуално ще бъде повдигната още веднъж на конгреса.

Йорг Мойтен, съпредседател на партията, съобщи преди форума, че за разлика от предходни конгреси, на този няма да има вътрешнопартийни борби, а ще се реши каква да е предизборната стратегия.

Предстои да се разбере дали ще има и гласоподаване за водещия претендент на партията за канцлерския пост. Сред обсъжданите имена са Йоана Котар, член на Бундестага от провинция Хесен, и другият съпредседател на партията Тино Хрупала.

"АзГ " е най-голямата опозиционна политическа мощ в Бундестага, само че другите партии отхвърлят опцията да се коалират с нея след изборите през септември.

Мойтен, който от 2015 година непроменяемо е един от двамата съпредседатели на партията, ядоса някои партийни членове, подкрепяйки изключването на ръководителя на "АзГ " в провинция Бранденбург, десния екстремист Андреас Калбиц.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към радио " Ереван ": - Кога бракът е най-продължителен? Отговор на радиото: - Когато дамата е сляпа, мъжът ням, а свекървата няма... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТази билка е с противовъзпалително, стимулиращо секрециите, улесняващо храносмилането, отхрачващо и глистогонно приложениеКакво би трябвало да знаят идващите в странатаГоворителят на ЦИК призна, че е имало усложнения при попълването на протоколитеСред участниците в демонстрацията е имало депутати от националистическата Австрийска партия на свободата и представители на извънредно десни групировкиТой още веднъж акцентира, че ГЕРБ е първа силаМария Бакалова е номинирана в категорията за актриса в поддържаща роля за " Борат 2 " В Португалия броят на инфектираните и на смъртните случаи спадна драстичноКонкуренцията е здравословна, само че крайностите в никакъв случай.15% от направените проби през последното денонощие са положителниЧрез него може да се гледа видео до момента в който се употребяват други приложенияПартийните водачи са обезпокоени от господството на най-големите китайски интернет компанииБаща ми ще ни липсва извънредно доста, на фамилията ми и на мен самия, съобщи през днешния ден принц ЧарлзДва военни кораба на Съединени американски щати ще преминат през пролива Босфора в Черно море идната седмицаКандидатите, които са определени в два многомандатни региона би трябвало да разгласят от кой регион ще влязат.Тестът му е позитивен, той е под карантинаПод негово ръководство фамилната компания Angelicoussis Shipping Group стана гръцката корабна компания с максимален флот, в този момент компанията поема щерка муОт мрежата  <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР