Лютви Местан свика медиите на Разпети Петък, защото останал изумен

...
Лютви Местан свика медиите на Разпети Петък, защото останал изумен
Коментари Харесай

Местан Отрича Вина! Отвръща На Удара На Прокуратурата!

Лютви Местан свика медиите на Разпети Петък, тъй като останал учуден от изказванията на представителя на Главната прокуратура. Отрече да е правил пътни нарушавания през цитирания интервал и да е плащал санкции за тях.

Вчера представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че Местан има 15 санкции за превишена скорост от 2013 година до момента. Проверка на прокуратурата посочила, че на него са му издавани наказателно разпореждане, акт и 13 електронни фиша. За всеки от тях е плащал санкции от 100 до 300 лева

" Самите те знаят, че през този интервал, в който са осъществени тези нарушавания, аз ни за секунда не съм управлявал транспортно средство. Ако прокуратурата успее да потвърди, че това са нарушавания, осъществени от мен, аз ще поднеса опрощение и в никакъв случай повече няма да си желая книжката назад ", сподели Местан, представен от БНР.

" Но какво ще направи прокуратурата, в случай че не е в положение да потвърди това, в случай че се окаже, че е излъгала ", запита той.

Лютви Местан изиска основният прокурор да разпореди инспекция кой е направил нарушаванията - дали той или други лица, карали коли, благосъстоятелност на Движение за права и свободи. Той изрази подозрения за предумишленост при създаване на облика му в медиите.

" Не мога да стана съизвършител в добре обмислен сюжет за създаване на злодея - палач на дете, единствено тъй като това би обслужило нечии политически ползи предвид на статута ми на ръководител на партия ДОСТ ", сподели през днешния ден Местан, като повтори думите си от през вчерашния ден: " Ще ви оставя да доизградите облика на злодея ".

В Кърджали Местан изясни за какво проговаря 13 дни след злополуката.

" Лъжите и квалифицираните клюки обаче набраха такава скорост и се разпростряха в подобен мащаб под специфичния контрол на прокуратурата, че мълчанието ми към този момент е неприемливо ".

Местан сподели, че страда за гибелта на бебето, само че е безапелационен, че няма да поема непознат грях или виновност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР