Люк Литлър ще вземе у дома променяща живота сума пари,

...
Люк Литлър ще вземе у дома променяща живота сума пари,
Коментари Харесай

Тийнейджърската дартс сензация Люк Литлър е на опашка за променящия живота Световен шампионат по дартс

Люк Литлър ще вземе вкъщи изменяща живота сума пари, даже в случай че тийнейджърската сензация отпадне от PDC Световния шампионат по дартс в сряда.

Все още не задоволително възрастен, с цел да пие алкохол или даже да кара кола, 16-годишният юноша си направи историята на Александра Палас, като означи приблизително 106 точки в мача от първия кръг, до момента в който измести Кристиан Кист 3- 0. И 24 часа по-късно той още веднъж се изкачи, побеждавайки първенеца от UK Open с 3-1 Андрю Гилдинг.

Базираната в Рънкорн звезда в действителност имаше потекло пред себе си на най-голямата сцена в света, състезавайки се на PDC Турне за развиване и продобиване на Световното състезание за младежи през ноември. Но малко на брой си представяха неговото приказно тичане до третия кръг, където той ще се изправи против Мат Кембъл от Канада за място в осминафиналите.

Но без значение от това по какъв начин ще се развие този конфликт, Литлър ще прибере £25 000, което се равнява съвсем на цялата му кариера до момента. И в случай че продължи забележителната с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР