Людмил Киров е новият старши треньор на русенския ФК Дунав.

...
Людмил Киров е новият старши треньор на русенския ФК Дунав.
Коментари Харесай

Людмил Киров стана треньор на Дунав

 Треньор напусна Верея след 9 дни
Людмил Киров е новият старши треньор на русенския ФК Дунав. Специалистът подписа контракт с клуба до 2020 година и бе показан на футболистите преди тренировката през днешния ден.

Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков ще бъдат помощници на новия ментор.

Людмил Киров е роден на 16 февруари 1976 година в Русе. Футболната му кариера минава през Велбъжд (Кюстендил), Черно море, Добруджа, Берое, Дунав (Русе), Родопа (Смолян) и Верея. След привършване на спортната му кариера работи три години като помощник в Дунав (Русе). За малко е отпред на дублиращия тим на Верея, а по-късно застава отпред на Ботев (Гълъбово).

" Искам най-искрено да благодаря на Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков за това, че поеха тима в извънредно тежък миг. Те демонстрираха голямо предпочитание и мотивация за работа и стабилизираха Дунав. Те усъвършенстваха и микроклимата в отбора, видяхте с какво въодушевление играха футболистите в последния мач с Берое.

На Людмил Киров поисквам доста триумфи в идните борби. Надявам се той да доразвие Дунав в игрови аспект ", съобщи президентът на клуба доктор Симеон Симеонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР