Любвеобилна до лудост, или свободен дух, ето какво казва вашият

...
Любвеобилна до лудост, или свободен дух, ето какво казва вашият
Коментари Харесай

Каква майка ще сте според вашата зодия

Любвеобилна до полуда, или свободен дух, ето какво споделя вашият знак!

Не е нужно да сте бременна, с цел да се чудите какъв вид майка ще бъдете, това е нещо, за което можем да мислим през разнообразни интервали от живота ни.

След като към този момент сте възрастни и сте срещнали индивида до вас, а вашият вътрешен часовник е почнал да тиктака по-силно, най-вероятно сте се замислили дали желаете да имате деца и каква майка ще бъдете. Ако сте имали страховит модел в лицето на личната си майка, евентуално желаете да сте като нея, може би даже по-добра от нея. Но в случай че не сте имали задоволително шанс да имате фантастична майка, най-вероятно желаете да бъдете радикално друга от нея.

Истината е, че майчинството е развой на учене през целия живот и тъкмо когато мислим, че сме го усвоили, се случва тъй че да се постанова да импровизираме. Експертите обаче са безапелационни, че и тук има огромно значение каква зодия сте, с цел да определите каква майка ще бъдете.

Овен
Последното нещо, което ще извършите, е да се заровите в окопите на майчинството. Ще насърчавате детето си да пробва нови неща и ще му вдъхвате убеденост, мощ и дръзновение. Ще желаете детето ви да бъде интензивно както физически, по този начин и душевен, до момента в който вие го подкрепяте с цялостна мощ.

Телец
Ще бъдете строги, само че въпреки всичко и ще се отпускате и ще се забавлявате дружно. Ще налагате правила в рутината и ще се грижите то да израсне в здравословна среда, с по-малко електронни устройства. Едновременно с това ще накарате детето си да се усеща несъмнено, само че и ще го подтиквате да бъде независимо.

Близнаци
Вие ще сте готината майка. Ще насърчавате детето си да излиза от зоната си на комфорт, да бъде самоуверено и да пробва нови неща. Ще го насърчавате да бъде без значение. Ще го карате да разкрива възприятията си, без има прояви на яд. Често ще се забавлявате дружно, тъй като ще ви е прелестно дружно.

Рак
Вие ще желаете да заснемате всеки миг от живота на детето си, по тази причина и телефона ви ще е цялостен с детски фотоси и клипчета. От толкоз доста обич обаче, ще ви е мъчно да налагате дисциплината, която желаете, само че когато се наложи, ще се справите. Детето ви ще е вашият живот и ще извършите всичко за него.

Лъв
Имате страховит живот, само че се уверете, че ви остава време и за детето. Гордеете се с него и с достиженията му, само че се уверете, че нещата, които вие сте постигнали в миналото, няма да го накарат да се почувства незадоволително положително. Ще имате податливост да записвате детето си на всевъзможни нови неща, само че се вслушвайте и в неговите желания.

Дева
Няма да има група на майките или комитет на класа, в който да не се включите. Вие сте от тези майки, които ще желаят да оказват помощ и да провеждат непринудено всичко. Най-вероятно към този момент сте прочели всички книги за възпитанието на децата. Ще сте почитател номер едно на детето си и ще го подкрепяте във всичко, а то с лекост ще просперира.

Везни
Няма да оказвате прекомерно огромен напън върху децата и да ги карате да се стресират, тъй че най-вероятно ще имате авансово направен проект на деяние. Ще ги насърчавате да показват себе си по всеки метод, по който желаят и евентуално няма да имате проблем с техния избор на облекло, татуировки и боди арт.

Скорпион
Ще сте извънредно динамична. В един миг ще налагате надзор на детето, а в идващия ще му давате цялостна независимост, с цел да се учи от грешките си. По този метод то ще израства. Силно привързани сте към детето си и даже може да сте леко параноични, когато не знаете къде е то и какво прави.

Стрелец
Ще вдъхнете обич към приключенията и пътуването в детето си от най-ранна възраст, тъй като желаете то да се учи от живота. Затова и няма да имате обичайното мислене по отношение на неговото обучение. Но това може да докара до усложнения, тъй като то няма да вижда властническата фигура във ваше лице.

Козирог
Детето ви ще знае, че има цялостната ви поддръжка във всеки един миг. Каквото и да се случва, постоянно ще заставате зад тила му и ще го защитавате с гняв. Ще желаете да се уверите, че сте го научили на всички полезности, да бъде възпитано и деликатно към другите. Ще би трябвало обаче да се научите да не се тревожите непрестанно за него.

Водолей
Ще се стараете да сте толкоз сполучлива майка, колкото сте сполучлива и в работата, и във връзката си с обичания човек. Винаги ще намирате време да вършиме нещата, които ви харесват. Затова и ще сте отличен образец за вашето дете. С наслаждение ще се включвате в диалозите с класа на детето, както и ще му показвате образно по какъв начин се справяте в работата си.

Риби
Най-важното за вас ще бъде детето ви да се развива като самостоятелен и добър човек. Ще го насърчавате да има афинитет към изкуствата. Вероятно няма да сте прекомерно строги и няма да тормозите детето си да покрива прекомерно високи стандарти. Напротив! Ще го приемате такова, каквото е. С наслаждение ще се включвате се във всички негови игри и ще се забавлявате доста.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР