Любовта за много от нас е най-важната сфера на живота.

...
Любовта за много от нас е най-важната сфера на живота.
Коментари Харесай

4 мъдри истини, които ще ви помогнат да привлечете любовта в живота си

Любовта за доста от нас е най-важната сфера на живота. И това е напълно разумно, защото всеки желае да е центърът на Вселената за някого. Но, пътят към същинската обич от време на време се оказва много бодлив. Тези 5 мъдри истини, обаче, ще го създадат една концепция по-лек и ще ви оказват помощ да откриете щастието, за което копнеете.

Решете с кого желаете да прекарате остатъка от живота си

Това е наложителен миг, тъй като Вселената не може да ви даде нещо, за което вие сами не сте сигурни какво е. Много е значимо да сте наясно какъв човек желаете да видите до себе си. Трябва да си визиите ясно външния му тип, а също и характера.

И най-много по какъв начин ще се чувствате вие самите до подобен човек. Например, дали желаете да усещате ентусиазъм и пристрастеност или пък търсите човек, който да се трансформира в най-хубавият ви другар, който постоянно е до вас в сложни моменти, споделя вашите занимания и има сходни на вашите усети.

Много постоянно любовта идва още на този първи стадий. Това е най-важният съвет, тъй като доста хора, осъзнали задачите и желанията си, подсъзнателно стартират да се движат към тях, придобивайки ново самочувствие.

След като сте си сложили цел, би трябвало да мечтаете за нея и да „ пресъздавате “ по какъв начин срещате обичания си човек. Това е доста значимо. Ако към този момент сте решили какъв човек ви би трябвало, пробвайте се да мислите по-често за осъществяването на вашите проекти и фантазии.

Бъдете индивидът, който желаете да привлечете

Мнозина са чували фразата, че противоположностите се притеглят. Това не е напълно правилно, тъй като ни е постоянно е по-интересно да поддържаме връзка с тези, които имат сходни занимания и сходни възгледи за света.

Как се държите, че да привлечете тъкмо индивидът, от който се нуждаете? Има един закон, който безусловно постоянно работи. Добрите хора постоянно се притеглят от положителни, виновните – от виновни и така нататък Хората с сходни черти като че ли се търсят и без значение, че може да мине известно време, то те сигурно ще се намерят.

Освободете се от страховете и несигурността

Повечето хора робуват на отрицателни стратегии и ограничаващи убеждения. Например, мнозина са тези, които считат, че не са почтени за благополучие, че им е съдено да са сами. Всичко това се случва по няколко аргументи: боязън, отвращение да се усъвършенства животът, отрицателни минали прекарвания. Но помнете – вашите мисли ръководят света към вас, а не противоположното.

За да се отървете от отрицателните стратегии, можете да употребявате специфична медитация. Също по този начин, постарайте се да поддържате връзка единствено с положителни хора, това също е доста потребно

Любовта се случва единствено тогава, когато излъчваме любов и добрина

Благодарете на хората, направете нещо положително за тях. Погрижете се за близки и другари. Покажете на Вселената, че заслужавате да бъдете обичани, тъй като ние постоянно получаваме тъкмо това, което вършим за другите. Така работи законът за бумеранга. Добрите каузи притеглят шанс и оказват помощ на човек да получи това, за което мечтае.

Ако в този момент ви липсват обич и добрина в живота, това не значи, че Вселената се е отвърнала от вас.

Това може да значи, че в близко бъдеще ще имате двойно повече шанс. Просто бъдете търпеливи и изчакайте.

Разбира се, любовта не е всичко. Не забравяйте, че щастието е многостранно и е неповторимо за всеки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР