Любовта невинаги е лесна. Но когато я има, вероятно ще

...
Любовта невинаги е лесна. Но когато я има, вероятно ще
Коментари Харесай

САМО ЗА ЖЕНИ: Ето ги причините да спрете да чакате мъж, който се среща с друга

Любовта не всеки път е лесна. Но когато я има, евентуално ще се борите за нея. Друг е въпросът, в случай че любовта е едностранна. Тогава нещата стават още по-трудни, само че не за различен, а за вас самите.

Ако сте изпадали в обстановка да сте влюбени в мъж, който обаче се с жена и сте го чакали да вземе решение с кого да продължи – спрете да си го причинявате.

Колко още ще да се раздели с нея и да дотича с необятно отворени прегръдки при вас – седмици? Месеци? Може би години? Едностранното влюбване е едно от най-трудните прекарвания в любовта. Но положителната вест е, че не е непреодолимо.
свързани новини5609на 24.11.2021
Ако деянията мощ и обич, само че не към кого да е, а към самите вас, ще съумеете да се справите с това. Не е елементарно да се отдалечите и оттеглите от някого, към който имате усеща, само че какъв брой още би трябвало да се измъчвате, с цел да разберете, че не си заслужава?

Има доста аргументи да спрете да се измъчвате и да преустановите тези токсични връзки, които са и едностранни на всичкото от горната страна. Ето 10 аргументи да спрете да се фокусирате върху мъж, който излиза с жена:

1. Ако той в действителност ви харесваше, щеше да излиза с вас, не с друга.

2. Карате себе си да изглеждате зле в очите на другите. Ако мислите, че приятелите и околните ви не виждат, че се измъчвате, грешите. Надали някой, който ви обича, е склонен да ви гледа по какъв начин страдате, чакайки и надявайки се този да ви обърне внимание. Не се унижавайте.

3. С това държание отблъсквате мъже, които в действителност биха желали да бъдат с вас. Но в случай че не освободите съзнанието си за тях, ще изпуснете късмет да бъдете същински щастливи.

4. Губите си времето.

5. Правите нещата още по-неловки и сред него и дамата до него.

6. Ако се превърнете в „ другата жена “, няма да можете да погледнете на него по същия метод, а и на себе си. Помислете дали ще се почитате, в случай че го извършите. А щастливи ли ще сте?

7. Предварително се обричате на крах и злощастие в любовта, преследвайки някого, който е привързан с друга.

8. Единственото, което сигурно може да ви чака, в случай че преследвате, или излизате с привързан мъж, е още и още болежка за вас.

9. Съществува възможност мъжът, към който имате усеща, да поддържа интереса ви към него, макар че е привързан, с цел да покачва самочувствието си.

10. Ако изберете да мъжът да се откаже от актуалната си половинка, се обричате на самотност и злощастие. Рискувате да пропуснете щастието около себе си, до момента в който и се надявате.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР