Любовта не може да бъде фалшива. Защото се усеща. Особено

...
Любовта не може да бъде фалшива. Защото се усеща. Особено
Коментари Харесай

Когато той се преструва, че те обича – тръгни си! Нямаш нужда от фалшива любов

Любовта не може да бъде подправена. Защото се усеща. Особено от дамата. Тя постоянно знае по кое време е същински обичана. И по кое време произнасяш подправено „ обичам те “. Любовта не се дели на подправена и същинска. Тя е единствено една. Всичко останало не е обич. Нито пък нейна друга форма. Защото тя няма такива.

Не може да се преструваш, че обичаш нея. Защото тя от дълго време знае, че не е по този начин. И е въпрос на време да събере храброст и да ти го каже в очите. Просто чака. Удобния миг. И теб. Иска ти да си този, който първи да признае, че към този момент нямаш усеща към нея. А може би и в никакъв случай не си имал.

Фалшивата обич се разпознава от надалеч. Празният взор. Редките целувки. Липсващите усмивки. Фалшивата обич е присъда. Но не на този, който се преструва. А на този, който живее в илюзия. Лъжа. От която болката е непоносима. Когато истината излезе. Истината за подправената обич.

Но по какъв начин да схванеш искреността му към теб? Лесно е. Наблюдавай неговото държание деликатно. И в случай че демонстрира някои от следните знаци, то най-вероятно се преструва, че те обича. И е въпрос на време този цирк да спре. Може би ти си тази, която би трябвало да постави край.

Не се вълнува да те види

Всички знаете за оня сгънат стомах преди срещата с твоята обич. И за вълнението и усмивката, която без да желаеме не слиза от лицата ни. Неща, които не са присъщи на него. Той в никакъв случай не е разчувствам, когато се виждате. Той се вълнува повече, когато излиза с приятелите си, за разлика от срещите с теб. Дори всякога, когато се уговорите, той стартира да мърмори и да споделя какъв брой доста го мързи да излиза където и да е.

Изглежда отегчен, когато сте дружно

Не единствено е отегчен, до момента в който прекарва време с теб, само че и го чувстваш толкоз отдалечен, като че ли си излязла с изцяло чужд човек. Комуникацията ви все по-трудно се получава, тъй като искаш да му кажеш толкоз доста неща, само че не виждаш насреща благонадежден човек, който желае да разговоря с теб. Имаш възприятието, че той въобще не се любува на компанията ти, непрекъснато е на телефона си и в никакъв случай не слуша какво му споделяш.Освен това непрекъснато си поглежда часовника, с цел да не закъснее за идната среща, която надали съществува, само че е комфортно опрощение да напусне твоята компания.

Не те търси първи

Още един от знаците, които издават неговата подправена обич е, че той в никакъв случай не те търси първи. Да, сигурно е много неприятно, само че когато не се интересува в действителност от теб, на мощ красота не става. Когато излизаш с приятелки, в никакъв случай не те ревизира, нито пък желае да те съпровожда. Да, персоналното пространство е доста хубаво и това да имаш цялостната независимост да правиш каквото си поискаш, когато си във връзка, само че границата сред необятно скроен сътрудник и безразличието е доста тънка.

Оправдания да не излиза с теб

Всеки път, когато искаш да излезете дружно и да прекарате малко време един с различен, той постоянно се оправдава с нещо. Извиненията са безчет и от неуместни по-абсурдни. Ти доста добре знаеш, че не е нищо друго с изключение на липса на предпочитание да те види. Но не искаш да си тази, която първа да каже това, тъй като знаеш, че той ще отхвърля до последно и ще се скарате, а ти не целиш да се караш с никого.

Няма значение какъв брой ангажиран е човек. Ако той има предпочитание да те види – ще направи всичко допустимо да го направи. Извиненията се пораждат от липса на предпочитание. И всички знаем това. Само че го научваме по сложния метод с безсмислените очаквания, които храним, че той може би един ден ще се промени и ще стартира да изпитва нещо към нас.

Липса на ревнивост

Прекалената ревнивост е болест и не води до нищо хубаво в връзките сред мъжа и дамата. Но неналичието на всякаква такава е най-сигурният знак за равнодушие. Ти си жена. Красива и привлекателна. Невъзможно е твоят мъж да не те ревнува. Това може да се случи тогава, когато той не изпитва нищо към теб и му е все тая с кого си или кой те заглежда. Дори и да се оправдава с това, че ти има цялостно доверие, доста добре знаеш, че истината друга. В основата на неналичието на ревнивост е липса на обич. Мъжете ревнуват. Дори и от един инцидентен взор те могат да се побъркат. А той стои толкоз умерено, пуска те на всички места сама и в никакъв случай не те разпитва. Дали това е обикновено, когато се допуска, че той е твоя сътрудник и те обича?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР