Любовта на мъжа и жената може да се сравни с

...
Любовта на мъжа и жената може да се сравни с
Коментари Харесай

Тайните на мъжа и жената: Трябва ли да сте напълно искрени партньора

Любовта на мъжа и дамата може да се съпостави с обединяването на два свята. Всеки от тях има личен витален опит, своите истории, другари и, несъмнено, секрети зад тила си.

Но дали е належащо при първа опция да извадите „ скелетите “ от дрешника, е различен въпрос. От една страна, неразкритата загадка може да докара до утежняване на връзките, тъкмо както съществуването на огромен брой секрети, с течение на времето сигурно ще посее семето на съмнение сред околните.

Тайнствен чужд или тайнствен принц

Тези фантастични облици постоянно са се смятали за същински магнит за противоположния пол. Това значи, че на първата среща никога не би трябвало да „ слагате всички карти на масата “.

Вашият сътрудник би трябвало да желаят да ви опознае, да чака с неспокойствие момента на четене на идната „ незабравима глава “. В същото време, заобикаляйки някои напълно нормални въпроси от рода на: „ Откъде си? Къде учиш? Какво работиш? ”, би могло да се схване като чудноватост в държанието и безспорна липса на интерес за по-нататъшна връзка. Така че, спазвайте мярката и не прекалявайте с мистериите.

Кога и по какъв начин да разкрием тайните си на колегата?

На стадия на създаване на доверие, тайните би трябвало да бъдат разкрити. Това би трябвало да става последователно, в спокойна, интимна конюнктура. В същото време няма потребност да криете всички „ скелети “ от колегата. Ако тематиката на диалога подготвя, кажете на обичания човек някоя загадка. Дори информацията да е неприятна за колегата ви, обяснете, че имате откровено предпочитание да сте постоянно почтени един с различен. Прегърнете колегата и му кажете какъв брой доста го обичате. Говорете за възприятията си към тези събития или поискайте прегръдка, в случай че думите са мъчителни за вас. Със сигурност ще намерите мечтаната поддръжка и схващане един в различен.

Кои секрети би трябвало да пазите ревностно и да не разкривате на любимия/та?

Експертите по връзките поучават да запазите в загадка детайлностите от предишните си връзки. Разбира се, няма потребност да опровергавате, че та са факт, само че е по-добре да не обсъждате детайлностите за връзката с сегашния сътрудник.

Важно е да прибавим още, че дълготрайните връзки на доверие не одобряват думата „ загадка “ в класическия смисъл. Ако сътрудникът ви стартира да ви разпитва за някогашния, не е нужно да мълчите. Можете да се позовете на обстоятелството, че тези мемоари са неприятни за вас, само че в случай че въпреки всичко отсрещната страна упорства, отворете сърцето си.

След това сигурно ще почувствате особена лекост и успокоение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР