„Любовта ми с Явор Бахаров е истинска”, бе категорична в

...
„Любовта ми с Явор Бахаров е истинска”, бе категорична в
Коментари Харесай

Рая Пеева: Обичам Явор и не се разделяме - slava.bg

„ Любовта ми с Явор Бахаров е истинска”, бе безапелационна в ефирен ефир Рая Пеева, която от месец се изявява като кореспондент и водещ в „ Преди обед” по бТВ. Тя обществено обори слуховете, че двамата с сътрудника й отново са разграничени след изцепката на Бахаров, който бе хванат да кара пийнал и дрогиран в Банско. Рая Пеева направи признанието в обич по време на диалог с музиканта Свилен от „ Остава”, в чиито клип двамата се снимаха преди близо две години.

Тогава те съумяха да заблудят медиите, че са вдигнали женитба, само че през днешния ден Пеева изясни, че двамата просто са изиграли венчавката, освен това с халките на Свилен и неговата брачна половинка Невена. Слух раздели Рая и Явор преди няколко седмици за следващ път, само че очевидно двамата не престават да са все по този начин влюбени. Защо обаче не се вземат решение да минат под венчило, остава загадка, само че към този момент Бахаров пази цялостна поверителност след гафа в Банско. Делото против него най-накрая стартира и може би влюбените ще изчакат края му, с цел да се вземат публично.

Рая желае да снима, тъй като пандемията към момента лимитира работата на актьорите, а на нея ѝ се работи. Неотдавна тя си спомни, че когато е отишла на кастинг за сериала „ Ягодова луна “, са я избрали точно за ролята на амбициозната Ирина, която влиза в рисковите схеми на Ангел Генчев (в ролята Христо Мутафчев). „ Изключително забавна и умна жена по този начин ѝ я показах на кастинга. В началото стартира с една доста мощна обич с Александър Сано, която обаче не продължи дълго.

Много ми беше забавно. Радвам се, че работих с хора като Христо Мутафчев, Димо Алексиев, Деян Донков, Александър Сано, Стефка Янорова – почтени и положителни български актьори, които би трябвало да се гледат. Научих доста от тях. Целият забързан развой в снимането на сериал на мен персонално ми оказва помощ доста да изучавам. Помага ми за концентрацията”, споделя актрисата.

Актрисата разкри, че половинката ѝ в живота е харесал сериала, само че постоянно е пропущал интимните ѝ подиуми. От майка си Рая е получила градивна рецензия – това е едно от нещата, които тя обича в връзките им. „ Знам, че думите ѝ са ориентирани към това аз да стана по-добра”.

„ Благодарна съм, че сериала ме направи известна. Случвало му се е да ми подарят артикули в магазина или да ми откажат да ми дадат нещо, Тогава изяснявам на хората, че аз не съм като героинята ми и това е роля”, с усмивка споделя тя.

В момента актрисата Рая Пеева прави всекидневните изявленията с известни хора в предаването „ Преди обед “ по бТВ, тя влиза в нетипични за нея функции, като да анулира известните си събеседници в битови задължения и развъждането на децата им. Тя обаче няма терзания, че може да не се оправи с някоя задача. „ Не постоянно всичко му се получава на човек, само че ще се постарая да ми се получава.

Готиното в тази ми работа с известните персони е, че множеството ги познавам. Половината ми събеседници до момента са ми близки другари, а другата половина ме познават от дете, тъй като татко ми и майка ми също са известни персони (музиканта на група Спринт – Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова). Но и с тези, с които не познавам, незабавно започваме да се държим по роднински, тъй като дружно се предразполагаме “, споделя Пеева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР