Любовта между двама души никога не е безпроблемна. Има различни

...
Любовта между двама души никога не е безпроблемна. Има различни
Коментари Харесай

Пет проблема с парите, повод за конфликт във връзката

Любовта сред двама души в никакъв случай не е безпроблемна. Има разнообразни спешни обстановки, които двамата съумяват да преодолеят или пък се стига до раздяла/развод. Темата за е измежду водещите. Но за какво?

Навици във връзка с това кой по какъв начин харчи

Един от най-често срещаните проблеми, които двойките имат във връзка с парите, е по отношение на навиците на харчене на колегата. Независимо от това дали сте в брак или ресурсите ви са обединени, това по какъв начин половинката ни харчи или пък ние, постоянно основава напрежение.

Ако да вземем за пример единият от двамата обича да си угажда, не се отнася съществено към финансите, то това провокира напрежение, че в случай че се съберете в едно домакинство, несериозността ще продължи, поучава " Флагман ".
свързани новини2471на 22.09.2016
Несъответствието на приходите

Освен в случай че и двамата сте на идентични йерархични позиции или имате бизнеси, които се развиват еднообразно добре, разликата в приходите е неизбежна. Когато тя е дребна, може да не бъде „ видяна “, само че забележителната разлика в месечните хонорари е доста евентуално да внесе стрес в връзките.

Нивото на стрес зависи и от това по какъв начин се оформя бюджетът, дали единият сътрудник не харчи заплата единствено за себе си, изисквайки да има достъп и до финансите на другия. Възможно е единият да не търси по-добри благоприятни условия за себе си, тъй като му е комфортно сътрудникът му да получава повече пари и да знае, че може да разчита на него. Каквато и да е обстановката, несъответствието в приходите поражда проблеми.

Изплащането на задължения

Кредитите под всякаква форма могат да бъдат мотив за спор в любовната връзка. Как планирате да ги изплатите, кой е виновен за изплащането или в каква времева линия желаете да се справите. Дългът може да бъде доста сериозен проблем, в случай че мъчно се погасява и има дефицит на средства за настоящи потребности, написа az-jenata.bg

Кой ръководи бюджета

В доста връзки единият сътрудник ръководи всички финанси. Това неизбежно може да докара до проблеми, защото единият сътрудник може да се усеща следен, уплашен, че харчи прекалено много, даже и да не е по този начин.

Големите покупки и решенията свързани с тях

Такива биха могли да бъдат дом, кола, екскурзия и други, които също могат да доведат до стрес във връзката и различия. Кой взима решенията за тях, има ли координация, чувствали се единият от двамата подценяван, тъй като не са се допитали до него...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР