Любовта им отива, защото ги прави още по-красиви и блестящи.

...
Любовта им отива, защото ги прави още по-красиви и блестящи.
Коментари Харесай

Романтиката им отива: Папи Ханс и Сара с нова порция жестоки снимки

Любовта им отива, тъй като ги прави още по-красиви и блестящи. Това са думи, които разказват съвършено Папи Ханс и красивата Сара Драгулева, които се любуват на връзката си, за която стана ясно в разгара на лятото. 

Двамата са топ двойката на Инстаграм, а фотосите, които споделят са от тези, които ни карат да мечтаем да имаме такава връзка (ако към момента я нямаме). Папи Ханс показа доста пресен, само че и сантиментален кадър, на който подарява цвете на момичето си. " Важното е да го поднесеш с: " Цветенце за най-хубавото момиченце ", написа Папи към фотографията с цветето, което е откъснал от поляната, на която са отишли със Сара.

Виж още: Сгодиха ли се Камила Кабейо и Шон Мендес? Певицата с първо изявление след това видео

Лятото несъмнено е много горещо и за двамата, а Папи Ханс е на челни позиции с новите си части и клипове, в които взе участие и самата Сара. Двамата въпреки всичко откриха време за отмора на родното море, само че съумяха да се разходят и по улиците на Барселона, където не бяха сами, а с другари.

Припомняме, че за връзката им стана ясно от видеото на пеещия стихотворец, " Моряк ". " Ако се питате за какво си отиваме толкоз, това е тъй като е истина. Тя е моето ентусиазъм, моята обич, моят сателит и сътрудник. Сара ", написа Папи неотдавна.

Виж още: Провокация, скандал и висока цена: Андреа означи 15 година на сцената по чудноват метод

Иначе Сара и Папи са дружно повече от година, само че той не е желал да се приказва и написа за връзката им още през цялото време. " Със Сара сме дружно от година и нещо и към този момент имам убеденост в това, че връзката ни ще издържи на това напрежение и интерес от външни хора. Просто през това време съм си я пазил като прикрит коз, защото към момента останалите хора не знаят за какъв голям гений става въпрос, а аз го знам. Няма друга актриса, която да успее да изиграе ролята в клипа по-добре от нея и за мен беше огромен кеф и наслаждение да снимаме дружно ", описа артистът в изявление за " Труд ".

Изображение: https://www.instagram.com/iampapihans/ 

https://www.instagram.com/sarahsergey/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР