Любовта и сексът вървят винаги ръка за ръка и това

...
Любовта и сексът вървят винаги ръка за ръка и това
Коментари Харесай

Любов без секс или секс без любов - възможно ли е това?

Любовта и сексът вървят постоянно ръка за ръка и това е първото нещо, което изниква в съзнанието ви, чувайки въпроса допустима ли е обич без секс.

Връзката сред обич и секс е безспорна, въпреки актуалният човек да приема, че най-малко в едната посока, те не вървят наложително дружно. През викторианската ера, преди два века, пък хората приемали за изцяло естествено съществуването на обич без секс. Съвременният човек пък е стигнал до разбирането на противоположното събитие – секс без обич. Любовта и сексът въздействат на връзките сред мъжа и дамата. Много години хората са се опитвали да си отговорят на въпросите: „ Какво е любовта и какво сексът? “, „ Къде е разликата сред двете? “, „ Възможно ли е едното да съществува без другото и какво би била любовта без да се употребява? “

Сексът е физическа и биологическа нужда на индивида. Нейната цел в действителност е реализиране на физическо утешение. Сексуалната връзка сред дамата и мъжа не е универсална. Във всички времена човек се е нуждаел от секс, който не на последно място служи и за продължение на рода. Сексуалната нужда прилича глада. Тя изчезва незабавно, откакто индивидът й се е насладил. Но след прочут интервал от време поражда нова нужда и от секс, и от храна. Любовта и половите връзки са две разнообразни понятия, само че са тясно свързани между тях. Някои хора настояват, че единствено половите връзки могат да прераснат в обич, а други, че любовта е предумишлено сдържана половост.

Битува още едно разбиране: „ Сексуалните връзки са част от любовта “.

Сексът – това в действителност е любовта

Тази позиция свидетелства за това, че половият контакт лежи в основата на всички любовни връзки, разбирайте, че любовта е артикул на всички полови връзки.

Любовта – предумишлено сдържана половост

Автор на тези думи е Зигмунд Фройд. Той е сравнявал любовта и половите връзки сред сътрудниците. Фройд е разглеждал любовта в качеството на полови връзки, към които се стремят хората, и се е управлявал от половото предпочитание на един човек към различен, написа rozali.com. Някога свързването на любовта и секса се е считало за осквернение, защото любовта е била определяна като божествена, а сексът – като животинска пристрастеност.

Сексуалните връзки са част от любовта

Тази позиция се основава на описанията на любовта и секса и преглежда половото увлечение като един от основните аспекти на любовта. Трите най-силни усеща при огромната обич са:

• мощна обвързаност към личността, която обичаме;
• тъга, когато настъпи краят на любовта;
• благополучие при възраждането й, без значение дали със същия или различен сътрудник.

Има ли обич без секс?

Сексът взема присъединяване в ръководството на човешките мисли и усеща. Сексуалното увлечение е значим инструмент на любовта на сътрудниците. Затова през днешния ден наподобява несериозно да се отхвърля, че половото предпочитание е част от любовта. Това обаче не значи, че то доминира. Не половото увлечение води към влюбване, а влюбването води към полови връзки.

70% от участниците в извършена анкета на възраст от 20 до 45 години дефинират секса за основен фактор при срещите на мъжете и дамите, а 65% като основен в фамилния живот. Средно 36% нямат сътрудници. Само 14% не се занимават със секс заради морални или религиозни аргументи.

Специалистите през днешния ден са уверени, че въздържанието е нездравословно за здравето, а неналичието на сексуален сътрудник въздейства отрицателно и на физическото здраве.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР