Любовта е прекрасно нещо, когато я откриеш. Това безспорно добре

...
Любовта е прекрасно нещо, когато я откриеш. Това безспорно добре
Коментари Харесай

Глория, Симона и Даниел: семейно щастие и истинска любов за младите

Любовта е прелестно нещо, когато я откриеш. Това несъмнено добре го знае прелестната и надарена певица Симона Загорова, която е бясно влюбена в своя другар Даниел. Припомняме, че точно на 24-я си рожден ден тя публично показа половинката си на своя татко. Чаровната брюнетката показа в Инстаграм тогава фотоси от борда на аероплан. Крайната им дестинация бе Стокхолм, където от години живее Илия Загоров.

Стана ясно, че таткото на певицата е приел Днаиел в фамилията, само че същото важи за примата на поп-фолка. Глория показа прелестен кадър, на който се вижда, че е тя, щерка ѝ, както и Даниел. Преди време се пишеше в жълтите издания, че Глория не харесвала гаджето на щерка си, само че съдейки от последната им фотография и мненията, които тя оставя под други фрагменти на двойката, ние считаме, че това са следващите изфабрикувани неистини.

Виж още:

А другояче гласовитите майка и щерка разкриха, че възнамеряват още доста музика, както обмислят и да живеят някъде отвън България. Те обаче бързо успокоиха феновете си, че в случай че това се случи, ще бъдат наоколо, споделиха преди време в свое изявление двете. 

" Много изискуем на България, на нашата аудитория, само че не е неприятно човек да опитва и другаде " – безапелационни са те. Глория построи извънредно сполучлива кариера, като заложи на собствен личен жанр.

" Каквото и да се случва в моя живот, в главата ми постоянно звучи музика. Аз съм си с този гений. Чуваш ли нещо, което е в главата ти, то би трябвало да излезе " – откровена е тя. Певицата акцентира, че избира да основава авторска музика, а като собствен пропуск досега отбелязва неналичието на повече дуети, само че скоро счита да поправи този пропуск, споделя още Глория. Ние сме сигурни, че с изключение на нова музика, може скоро и да има различен прелестен фамилен мотив, който да се отпразнува в фамилията.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/gloria_bulgaria/, https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР