Любовта е онази магия, за която непрестанно сме в търсене.

...
Любовта е онази магия, за която непрестанно сме в търсене.
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес – 24 февруари

Любовта е онази магия, за която непрекъснато сме в търсене. Тя съществува на всички места към нас. Понякога я откриваме в дребните неща, а различен път – в огромните хора.
Любовта е връзката посред ни. Ако тя не съществуваше, евентуално бихме се чувствали като кукли на конци.
Разберете какво чака всяка от зодиите през днешния ден в любовта:
Овен
Не забравяйте да деянията обич и милувки към тези хора, които са скъпи в живота ви. Бъдете сигурни, че само по този начин можете да усетите красивите трепети на любовта. Възможни са известни разочарования. Опитайте да мислите трезво и не оставяйте всяко решение на сърцето.

Телец
Днес денят се обрисува да бъде изпълнен с не малко позитивни страсти и безредици. Любовта ви носи наслада. Настроени сте на сантиментална вълна.
Близнаци
В любовен аспект през днешния ден ще царува не малко естетика. Това ще ви настрои към креативен изяви и ще се чувствате безпределно удовлетворени от всяко нещо, с което се захванете. През втората половина на деня се обрисува огромна изненада.
Рак
Денят благоприятства любовните самопризнания. Възможно е през днешния ден да ви се наложи да участвате в решаването на комплициран проблем, обвързван с любовен триъгълник.
Лъв
Ако някой се нуждае от вниманието ви, не го съдете. Този някой може да се окаже огромната ви обич, само че към момента да не го осъзнавате. Денят ще прелива от обич. Ще се чувствате в естетика със себе си и близките.

Дева
Направете тъкмо тези промени в любовния си живот, които желаете. Способни сте на това и не трябва да оставяте на времето да взема решение даже и дребните разногласия в любовта. Погрижете се за половинката си и не пропускайте да демонстрирате любов и протекция.
Везни
Днес ще обичате по един същински трогателен метод. Ще изпитвате обаче и известна доза боязън, защото ще се притеснявате дали някой няма да се намеси във вашите персонални взаимоотношения. Вдигнете високо глава и се изправете пред компликациите в любовта.
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден – 24 февруари Съвет за всяка зодия за през днешния ден – 24 февруари
Хубаво е, когато има кой да ни поучава и направлява. Когато звездите ни нашепват и сме уверени, че техните думи са най-правилни. Днес с...
Скорпион
В сряда ще се почувствате отегчени от всевъзможни любовни срещи и ще ги сметнете за нещо безусловно излишно. Не бъдете гневни в любовта, тъй като това може да срине настроението ви изцяло.
Стрелец
Онези от вас, които са във връзка, ще получат красива изненада от обичания си човек. Звездите ви поучават да не губите възприятието си за комизъм.
Козирог
 Дневен любовен хороскоп за 23 февруари Дневен любовен хороскоп за 23 февруари
„ Любов, която не може да издържи на всички тествания в живота, не е същинска обич. ” - Петър Дънов Разберете какво са ви...
По-голямата част от мъжете Козирози ще бъдат изправени пред предизвикателство. Те би трябвало да решат дали да се отдадат на фамилията си или по-добре да се впуснат в някоя нова случка. Бъдете бдителни.
Водолей
Денят не е удобен за обич и другарство. Най-добре си отделете време само за вас. Починете си пълноценно и се пробвайте да се замислите по-задълбочено над протичащото се през последните няколко месеца.
Риби
Жените Риби не е целесъобразно да се впускат в нови любовни случки. Онези от вас, които са във връзка, да чакат изненада от половинката си. Денят е хубав и пропит с обич!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР