Любовта е непредвидима и не можем да решаваме кого да

...
Любовта е непредвидима и не можем да решаваме кого да
Коментари Харесай

Грешките, които жените правят, когато излизат с разведен мъж

Любовта е непредвидима и не можем да решаваме кого да обичаме, нито дали това да бъде по-млад или пък разведен мъж. Много от нас се срещат с хора, които са от друга възрастова група, етнос или пък с друг обществен статус. И макар че постоянно се опитваме да заобикаляме огромни неточности, които могат да ни основат проблеми, постоянно пропущаме едно или друго. И въпреки да има неща, които не можем да променим, можем да следим за всевъзможни червени знамена във връзките. По този метод ще заобикаляме неточности, които могат да преобърнат любовния ни живот с главата надолу.

Да излизате с разведен мъж в днешното време не се приема за нещо кой знае какво, само че в реалност в това има някои провокации. Често то води до доста незададени въпроси и подозрения и никой не ви споделя по какъв начин да се справите с това. Рядко има препоръки за срещи от този вид и по тази причина постоянно стават недоразумения.

Ето грешките при запознанства, които би трябвало да избягвате, когато имате връзка с разведен мъж:

Нe знаете каква е повода за развода.

Съгласни сме, че предишното му няма значение и той може да е направил неточности, преди да ви срещне. Но също по този начин е доста значимо да сте въоръжени със знанията поради себе си. Опитайте да разберете за какво нещата са завършили с някогашната му жена, защото това може да ви опише доста за него самия. Не търсете непознати отзиви, а чуйте първо неговата позиция.

Никога не излизайте с мъж, който към момента е в разгара на борба с някогашната си жена.

При един бракоразвод нещата са доста комплицирани, а не желаете да сте в центъра на всички, когато това се случи. И в случай че обстановката е такава, е доста евентуално той към момента да не е преодолял изцяло предишното си и да не е траял напред в действителност.

Запознайте се с неговото схващане за брака и мнението му по отношение на повторната сватба.

Може да желаете да се ожените в някакъв миг в бъдещето. Няма смисъл да влизате във връзка, в случай че и двамата не сте на една и съща страница за това и имате разнообразни проекти за живота си. Затова говорете намерено с него още първоначално. Не всеки разведен мъж би желал да се дами още веднъж.

Не подценявайте финансите.

Финансите играят огромна роля, когато се намесвате в живота на разведен мъж и желаете да имате връзка с него. Ако той заплаща огромна месечна прехрана на някогашната си брачна половинка, разберете положението на финансите му, тъй като двамата би трябвало да управлявате дом дружно.

Ако той има деца, поговорете и за това.

Естествено е всеки разведен мъж да продължи да се грижи за децата си под някаква форма и това би било ужасно. Но е значимо да уточните дали те ще живеят при майката или при него, надлежно и при вас в даден миг. Най-добре е да знаете и да се подготвите за това, което ви следва. Също е доста значимо да обсъдите дали желаете да имате и ваши общи деца. Неразбирателството по тази тематика постоянно води до проблеми в връзките на по-късен стадий.

Обърнете внимание по какъв начин се отнася към някогашната си.

Поведението на колегата ви към някогашната му жена и предишното му приказва доста за това кой е като човек. Ако един мъж е леден към личните си деца и не е в положение да одобри, че нещо не е наред с връзката му, тогава в действителност ли мислите, че той е верният за вас? Да, с нея може и да не се схваща добре по ред аргументи, само че децата би трябвало да са му приоритет.

Да излизате с разведен мъж не е толкоз ужасно, колкото мнозина си мислят. Най-важно обаче е да обмислите всички провокации, които предлага подобен вид връзка и да знаете какво да очаквате. А дали ще се получи или не, зависи от вас самите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР