Любовта е чувство, което се променя с възрастта. На двадесет

...
Любовта е чувство, което се променя с възрастта. На двадесет
Коментари Харесай

Как обичат жените на различни възрасти: Думата „любов“ придобива различен смисъл

Любовта е възприятие, което се трансформира с възрастта. На двадесет обичаме по напълно друг метод, а след четиридесет и пет – по различен. Защото на млади години имаме разнообразни показа за живота, разнообразни цели, разбираме думата „ обич “ по разнообразни способи.

Как обичат дамите на разнообразни възрасти – дано забележим.

На 16–20 години

Момичетата на тази възраст чакат сантиментални ухажвания, шеметни самопризнания в обич, всички останали наслаждения, а сексуалността към момента не е изцяло завършена. Все още е единствено продължение на страстите.

На 20-30 години

Дамите са уверени сте в себе си, в своите сили и прелест. Привличат ги очарователни, обещаващи, умни мъже. Лошите на този стадий изчезват на назад във времето, защото доставят повече проблеми и неприятности, в сравнение с наслада и задоволство. Заедно мечтаете за лятна почивка в курорт, а интимните апетити се усилват с течение на времето. Започвате да разбирате, че прекарванията в леглото не са единствено въпрос на алено долни дрехи с дантела, а зависят от способността да се отпускате и да изразявате еднопосочно желанията си. Постепенно ще опознавате телата си, разбирайки какво и по какъв начин да вършиме.

На 30-40 години

Когато жена на 30-40 години обича, такава обич се характеризира със податливост към взаимни отстъпки, както и възприятие за мярка. На този стадий от колегата се изисква на първо място да бъде сполучлив, благонадежден, възпитан. На тази възраст дамата доближава върха на своята прелест и пристрастеност, а хормоните се създават съвсем без спиране. Изглежда към момента си млад, само че въпреки това, към този момент си задоволително умел, с цел да задоволиш мъжа в леглото.

На 40-45 години

Сред специфичните признаци на обич на тази възраст е осъзнаването, че на 40 животът занапред стартира. Основното нещо за вас е да сте на една и съща дължина на вълната с избраника си, а останалото не е значимо. На 45 години всички сте подготвени за достижения в леглото и се наслаждавате на процеса. На тази възраст дамите постоянно имат любовници с 20 години по-млади, които се интересуват от фамилиарност и нищо друго.

След 45 години

Мъдростта и вътрешната независимост са значими на 45-годишна възраст. До себе си виждате човек толкоз деликатен и сантиментален, колкото когато сте били на 18 години и по тази причина още веднъж се връщате към интервала на разходките под луната, които получават ново значение. След 45 година качеството на интимния живот става доста по-важно от честотата му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР