Любовницата на Пламен Галев – Юлиана, има нова луксозна придобивка.

...
Любовницата на Пламен Галев – Юлиана, има нова луксозна придобивка.
Коментари Харесай

Любовницата на Пламен Галев се фръцка с нов „Мерцедес“ за 250 бона

Любовницата на Пламен Галев – Юлиана, има нова първокласна облага. Къдрокосата брюнетка се е обзавела с финален модел „ Мерцедес “ S-класа за към 250 000 лв.. Возилото е създадено при започване на 2023 година и държанката на мафиота е първият му притежател.

Колата е обзаведена с всички екстри и е решена в настоящия цвят шампанско. Тя е със наложителния номер 9922 и софийска регистрация.

 

В гаража си Юлиана Бельовска има голям автопарк, а всяка от колите й е на стойност най-малко 150-200 бона. Смуглата хубавица има бляскав наследник джип „ Мерцедес “ G-класа за над 250 бона, до него стои паркирано спортно синьо „ Порше Панамера “ за към 200 000 лева Дългогодишната любовница на Галев се радва още на лимузина „ Ауди А 8 “ за най-малко 130 000 лв. и „ Ауди А 7 “, а няколко по-скромни коли са дадени за шофиране на роднините й, както и на обслужващия личен състав. С всички коли автопаркът й надвишава 1 млн. лв..

 

Често всичките лимузини стоят паркирани пред панелен блок в дупнишкия квартал „ Бистрица “, където Юлиана има апартамент над жилището на родителите си. входът е в внезапен контрастност със прилежащите – прилежно ремонтиран, пребоядисан, първокласен, с обособена караулка на дежурен пост, който непрекъснато следи за сигурността на брюнетката и фамилията й. Именно пред блока тя паркира триумфално всичките си коли, а не в къщата, която построи преди към 2 години. Явно на Юлиана повече й харесва животът в панелния блок.

 

Дупничанката в никакъв случай не е работила – нещо, от което в естествена страна биха се поинтересували Национална агенция за приходите да вземем за пример, които да я попитат от кое място тогава са й приходите и по какъв начин тъкмо парите на търсения от Интерпол Галев стигат до нея. Хубавицата се залюбва с Пламен още като ученичка и той я взима под опеката и издръжката си, без значение че е женен. Официалната брачна половинка се помирява с това събитие.

 

Всички коли на къдравелката са купени с парите на бандита, който е търсен от Интерпол. Припомняме, че при започване на годината умря „ братът ” на Пламен – Ангел Христов – Геле. Той се прибра скрито в България и издъхна покосен от инфаркт в дома си в дупнишкото село Ресилово. Геле и Пламен напуснаха страната през 2011 година, откакто бяха наказани за проведена незаконна група. И до през днешния ден не е ясно по какъв начин Ангел Христов е влезнал у нас. Върви слух, че е бил докаран в ковчег.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Пламен Галев Юлиана Бельовска Ангел Христов – Геле Дупница мафиот Интерпол
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР