Любовните раздели рядко приключват без излишни емоции и сълзи. Колкото

...
Любовните раздели рядко приключват без излишни емоции и сълзи. Колкото
Коментари Харесай

Какво научаваме след края на всяка любов?

Любовните раздели рядко завършват без непотребни страсти и сълзи. Колкото и да не ни се желае да повярваме, те имат и позитивна страна. Учат ни на всякакви неща, оказват помощ ни да променим мирогледа си и може би ни вършат и по-мъдри. Какво научаваме след края на всяка обич? Вижте в идващите редове.

Гледайте на сътрудниците си действително, а не съгласно идеала си
След всяка последваща връзка разбирате, че съвършен вид няма. Принцът на белия кон не съществува. Реалната преценка на сътрудниците и действителната визия за това какво желаете в любовта, са част от израстването, което раздялата ни дава.

Виждате света с нови очи
След края на всяка връзка и мита за идеалния мъж, който се оказва следващият някогашен, стартирате да гледате на живота в нова вероятност. Изпитвате нов тип независимост, откривате нови и непознати места, хора, вълнуващи моменти.

Животът е цялост от нови… книги
Ако приемем, че всяка нова обич е една нова книга и че той или тя са главите в нея, след края на една обич, постоянно има място за нова книга. В някои случаи продължаваме да разлистваме страниците обратно в една мъчителна история. Дали е време за нова история, зависи напълно от нашата мотивация.

Животът в никакъв случай не стопира
Когато след разлъка ние сме губещата страна, започваме да се самосъжаляваме и като че ли за нас животът стопира. Нямаме въодушевление, изпадаме в меланхолия, преяждаме, скапваме фигурата си.
Този стадий на раздялата не трябва да продължава повече от седмица, тъй като още веднъж ще разберем, че животът в никакъв случай не стопира, даже и след този, който мощно сме обичали.

Да забравиш е мъчно
Това е една от най-дългите етапи след раздялата, която избледнява постепенно. Ако любовта ни от време на време трае момент, то да забравиш обичания човек може да продължи с години. Не забравяйте, че не разполагате с толкоз време, в което може да срещнете нова и щастлива обич. Ще има места, аромати, песни, които ще ви припомнят за отминали връзки. Освободете място за нови страсти.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР