Любовните нужди на мъжете и жените са различни. Но това

...
Любовните нужди на мъжете и жените са различни. Но това
Коментари Харесай

За двата пола: Как да дарим любовта си така, че да бъде приета и да вдъхновява

Любовните потребности на мъжете и дамите са разнообразни. Но това не може да ни попречи да бъдем дружно, да имаме потребност един от различен, да се поддържаме и обичаме.

И макар, че двата пола си имат свои лични потребности и хрумвания за това какво е това да обичаш, хармонията в двойката е достижима и всички би трябвало да се стремим да я реализираме.

А с цел да ни оказват помощ да бъдем щастливи, психолозите дават няколко скъпи хрумвания за това по какъв начин да създадем чудото – по какъв начин да дарим любовта си по този начин, че да бъде призната и да въодушевява.

Какво желаят дамите и мъжете

Дамите чакат от мъжете си, че ще се грижат за тях, ще се интересуват от живота им и ще им подават ръка за помощ в сложни моменти. За дамата е доста значимо да усеща, че мъжът има потребност от нея, че се тормози за нея и в действителност я обича.

Мъжете чакат доверие от своите дами, само че доверието им би трябвало да бъде извоювано посредством грижа. Оказва се, че мъжете се нуждаят от повече доверие, а дамите се нуждаят от повече грижи.

Разберете и приемете

Една от любовните потребности на дамите е разбирането и слушането. Що се отнася до мъжа, дамата би трябвало да го одобри подобен, какъвто е, без да се пробва да го трансформира за лични цели. Е, несъмнено, някои дребни дефекти би трябвало да бъдат поправени, само че нищо повече. По-скоро, в случай че има опция, мъжете би трябвало да бъдат подтиквани да се отърват от минусите си сами, с поддръжката на дамата до тях, несъмнено.

Уважение и благодарност

Жената се нуждае от почитание и внимание към нейните ползи и занимания. Ако почувства, че мъжът я почита и я слага преди всичко, в живота си, тя ще му отговори с признателност.

А благодарността пък е доста значима за мощния пол. Ето по какъв начин всичко е обвързвано.

Как можеш да докажеш на някоя жена, че уважаваш нея и нейните ползи? Скъпи мъже, не забравяйте всички значими дати, които са значими за нея, не я карайте да чака дълго и вас да ви няма, подарявайте цветя и дарове освен по празници, само че и в елементарни дни, правете изненади, бъдете джентълмени или казано с две думи – обичайте абсолютно! Друга загадка няма.

Признавайте мненията на другия

Мъжете би трябвало да помнят, че би трябвало да признаят и вземат поради мненията и възгледите на дамите, даже и в случай че техните гледни точки са изцяло противоположни. Толкова е елементарно да се каже „ Благодаря, ще помисля за това, което казваш, скъпа “, вместо грубото и дистанцирано „ Ще направя, както счете за добре “. Това се отнася и за представителите на красивата половина на човечеството – жизненоважно е да почитаме мнението на мъжете и постоянно да търсим компромис.

Доказателство за обич

Жените непрекъснато би трябвало да подхранват егото на мъжете. Най-лесният и сигурен метод – да казвате постоянно „ Обичам те, ти си моята наслада “.

Много мъже обаче откровено не схващат за какво непрекъснато е нужно да повтарят едни и същи думи на своята партньорка. И това е правилно, тъй като щом сте дружно, какво по-голямо доказателство за обич! Но пък в този случай, вместо думи, мъжете могат да потвърждават любовта си с каузи.

Вечеряйте в сантиментална конюнктура, подарявайте дарове, използвайте невербалната връзка и засвидетелствайте по-често какво чувствате. Вашата половинка ще го оцени!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР