Любов. Една дума, а толкова много значима. Любовта е сила.

...
Любов. Една дума, а толкова много значима. Любовта е сила.
Коментари Харесай

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Любов. Една дума, а толкоз доста значима. Любовта е мощ. Любовта е живот. Любовта е благополучие. Любовта преобразява. Любовта те кара да вярваш в розовото. В красивото. В положителното. Любовта е онази магия, която те поддържа жив. Тя е лекарство. Лекува всичко. И преобразява всеки, който се допре до нея. Любовта има разнообразни форми. Но едно и също предопределение. Да прави хората по-добри и да им покаже красивата страна на живота.

Ах, Любов! Любовта е фантазия. Блян. И сън. За тези, които към момента не са се докоснали до нея. А тези, които са – те са родени под щастлива звезда. Защото няма нищо по-красиво на този свят от това да обичаш и да бъдеш обичан. И да… Любовта е грижа. Подкрепа. Приятелство.

Представяме ти изгодите, които носи любовта.

Преобразява те

За никого не е загадка, че и най-лошият звяр може да се трансформира в нежно котенце, когато се влюби. Това е силата на любовта. Тя е способна да преобрази и най-лошият човек в по-добър. Когато се влюбиш всичко към теб се трансформира. Ти започваш да гледаш на живота по друг метод. Осъзнаваш, че в действителност той е хубав.

Изпълваш се с очаквания и фантазии. И с готовност за по-добър живот. Когато си влюбен и те обичаш, тогава ти се превръщаш в друг човек. По-добър. Започваш да се държиш учтиво с хората и да виждаш оттатък повърхността. Защото любовта е магическа мощ, която трансформира света.

Кара те да мечтаеш

Никога за нищо на този свят не би трябвало да стопира човек да мечтае. Престане ли да има вяра в фантазиите си и в чудесата, неговият живот ще се трансформира в сив и еднообразен и той няма да живее, а просто ще съществува. А когато си влюбен, ти се изпълваш с фантазии и очаквания, които ги виждаш толкоз вероятни, толкоз покрай теб. Защото любовта те кара да вярваш, че даже и невъзможното е допустимо. За теб светът е хубав. Не тъй като е подобен в действителност, а тъй като любовта те кара да гледаш на него по този метод.

Бориш се за задачите си

„ И визия си нямаш на какво си кадърен, в случай че има кой да има вяра в теб. “ – Любомира Димова.

О, да. Любовта ти дава мощ, която в никакъв случай преди не си предполагал, че може да притежаваш. Когато си обичан, ти се чувстваш доста по-сигурен, по-силен и самоуверен. И започваш да гледаш на своите цели по различен метод. Започваш да вярваш в себе си и в качествата си. Защото различен е повярвал първо в тях. И ти е посочил какъв стойностен човек си. Вярата е мощ, която ни води напред и с помощта на нея, прекосяваме през всички премеждия на живота. Независимо от това, че може да се провалиш. Независимо от всичките ти страхове, ти се изправяш против тях и ги побеждаваш. Защото имаш поддръжка. Имаш опора. И не си самичък. Любовта ти оказва помощ да победиш. И го правиш.

Превръща те в положителен човек

Когато се влюбим, започваме да отделяме високи равнища на окситоцин („ хормон на любовта “). Той е специфичен химикал, секретиран от хипофизната жлеза и неговата цел е да успокоява мозъка и да основава възприятие на благополучие и задоволеност. Хормонът на любовта провокира възприятие на оптимизъм и започваме да изпитваме извънредно предпочитание за нормалните си действия, както и за задачите, които все по-силно желаеме и имаме вяра, че ще изпълним.Окситоцинът връща естествения такт на работа на храносмилателната система. Облагодетелствана най-вече е имунната система. След като всичко останало в организма е наред, тя действа обикновено и защищава от нахлуване на болестотворни сътрудници.

Любовта е прелестна. Не се опасявайте от нея. Тя ще ви направи доста щастливи и положителни. Ще ви преобрази по този начин, че даже и вие самите няма да може да се познаете. Обичайте! Обичайте без страхове! Без предубеждения. Обичайте самоуверено! Защото любовта е всичко. А без обич – нищо няма значение. Любовта е на всички места към нас. И ни би трябвало доста малко, с цел да я забележим. Просто шепа религия и мъничко вяра. Че един ден и ти ще я срещнеш. И ще схванеш, че няма нищо по-важно от нея на този свят. Тя ще ти покаже, че всичко друго е преходно, с изключение на нея. Защото любовта е единствената, която може да те направи същински благополучен и да те накара да се почувстваш жив. Любовта е фантазията, до която всеки желае да се допре.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР