Любов. Доверие. Споделено време. Всичко, от което се нуждаем, когато

...
Любов. Доверие. Споделено време. Всичко, от което се нуждаем, когато
Коментари Харесай

За да бъде връзката ви успешна – изхвърлете егоизма от нея

Любов. Доверие. Споделено време. Всичко, от което се нуждаем, когато сме във връзка. Каква е тайната на сполучливите връзки? Компромиси. Грижа. Внимание. Търпение. Може би наподобява прекомерно елементарно на думи, само че истината е, че е мъчно да се опази една връзка здрава и непокътната. И да се защищити от всички компликации и недоброжелатели. Защото за никого не е загадка, че множеството хора, даже и да са в рубрика „ другари “, не са откровени. И не ни желаят положителното. Затова, когато си във връзка и допуснеш непряк човек да взема отношение, допускаш най-голямата неточност.

Успешната връзка, интимността, идентичните полезности и визии за живота не са константни. Те се трансформират с времето, тъй като ние самите претърпяваме смяна и личностно израстване.

Здравата връзка може да бъде тълкувана друго от всеки. Защото двойките имат разнообразни потребности и това, което кара връзките им да процъфтяват за всеки е друго.

Представяме ти някои от отличителните черти на здравите връзки.

Комуникацията

Успешната връзка е ключът към хубавичко връзка. А какво разбираме под сполучлива връзка? Тя е такава, когато е открита, същинска, откровена. Когато и двамата участници не се опасяват да се разкрият един пред различен и да бъдат до болежка същински. Успешната връзка е извънредно мъчно постижима, през днешния ден. Светът е изпълнен с неистини и измами. С хора, които нямат никаква съвест и чест. Много постоянно се случва даже и двама души да се обича, да се разделят, поради несполучливата връзката, която имат.

За да бъде здрава и сполучлива връзката ти, в никакъв случай не трябва да си разрешаваш да обвиняваш или съдиш твоя сътрудник. Човек се учи от грешките си, само че в случай че непрекъснато му напомняш за тях по какъв начин ще продължи напред без да изпитва боязън или виновност?

Доверието

Без взаимно доверие, връзката ви е обречена на неуспех. То стои в основата на здравите връзки и е невероятно, когато отсъства да имаш сполучлива връзка с твоя сътрудник, без значение какъв брой мощна е любовта посред ви. Доверието значи да си почтен и честен. И да си сигурен, че даже и в твое неявяване, твоята половинка в никакъв случай не би направила нещо, което ще те нарани. Никога не би те предала. Никога не би ти изневерила. Доверието значи да се чувстваш в сигурност. Да знаеш, че твоят сътрудник в никакъв случай не би те наранил нито физически, нито душевно.

Не губите себе си

Разчиташ на него и поддръжката му. Знаеш, че той постоянно би ти оказал помощ, както и ти на него. Взаимозависими сте, само че не губите идентичността си. Успявате да намерите салдото посред ви. Имаш потребност от неговата поддръжка и обич, само че самочувствието ти не зависи от него. Тоест, дружно сте, с цел да се допълвате и подкрепяте, само че може и сами да се справите с компликациите, тъй като сте задоволително мощни и поотделно. Осъзнавате това, просто ви е прекомерно хубаво един с различен и по тази причина избирате да се борите дружно.

Интересувате се един от различен

Няма никакво значение какъв брой добре се познавате или че дълго време сте дружно. Все още се интересувате един от различен. Все още си любопитна за нещата, които той харесва и искаш още по-дълбоко да го опознаеш. Любопитството е основна характерност на хубавичко, дълготрайна обич. Да се интересуваш непрекъснато от мислите, задачите, заниманията и живота на твоят сътрудник е една от тайните, които поддържат връзките ви същински и непокътнати.

Споделено време

Още една линия на хубавичко връзка е споделеното време. Ако искаш да опазиш връзките с твоя сътрудник, би трябвало да мислиш за „ вас “ като едно цяло. И да прекарвате време дружно. Споделените мигове са тези, които ще ви сплотят още повече. Трудностите, през които преминавате дружно ви вършат още по-свързани, само че това не го осъзнавате незабавно.

Твоята половинка би трябвало да бъде твой приоритет. И в никакъв случай не трябва да я пренебрегваш. Само по този начин ще успееш да запазиш любовта, която имате. И връзката ви ще се трансформира в още по-силна.

Интимност

На последно място тук, само че никога на последно място по значителност. Интимността е извънредно значима и наложително изискване за здрава връзка. Не би трябвало да допускате тръпката и пристрастеността да ви изоставен. Те поддържат любовта ви жива. Нужно е да задоволявате потребностите си взаимно. Да не се държите като егоисти нито в леглото, нито в живота. Защото, когато сте във връзка и имате човек до себе си, думата „ лакомец “ би трябвало да бъде изключена от речника и живота ви. Няма място за нея в случай че желаете връзките ви с вашата половинка да бъдат здрави, дълготрайни и сполучливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР