Любослав Пенев започна третия си период като треньор на ЦСКА

...
Любослав Пенев започна третия си период като треньор на ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА на Любо Пенев се удави срещу "Черно море"

Любослав Пенев стартира третия си интервал като треньор на ЦСКА със загуба. " Червените " записаха проваляне с 0:2 като посетители на " Черно море " в среща от 21-ия кръг на Първа професионална лига.

Новият треньор на отбора от стадион " Българска войска " остави отвън групата голмайстора на шампионата Мауридес, чийто трансфер през зимата пропадна, и заложи на Али Соу в офанзива. Това обаче не го избави от проваляне.

При първата по-опасна офанзива в 7-ата минута, домакините откриха резултата. Мартин Минчев центрира в наказателното поле на ЦСКА, Николай Бодуров сбърка и прати топката в краката на Аристоте Ндонгала, който я вкара във вратата на Черниаускас.

" Червените " се пробваха да отговорят с рискова офанзива на Али Соу в 35-ата минута. Топката обаче бе избита от вратаря на " Черно море ".

Втората част предстоящо стартира с напън на ЦСКА, само че до голова опция по този начин и не се стигна. Вместо това футболистите на " Черно море " зарадваха още един път почитателите си по трибуните в 62-рата минута. Ндонгала шутира още веднъж, вратарят на " алените " отби, а след втори опит на нападателя и греда, топката попадна в Радослав Василев, който не сбърка за 2:0. Гостите имаха искания за засада при първичното центриране.

В 80-ата минута домакините останаха с човек по-малко след червен картон за Васил Панайотов, който игра съзнателно с ръка.

Загубата оставя ЦСКА на втората позиция в класирането с 45 точки. " Лудогорец " има 52, а трети е " Левски " с 41 и мач по-малко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР