Любопитно Везните – вечният баланс и философията на естетиката От

...
Любопитно Везните – вечният баланс и философията на естетиката От
Коментари Харесай

Везните – вечният баланс и философията на естетиката

Любопитно Везните – безконечният баланс и философията на естетиката От 23 септември Везните ще ни припомнят, че би трябвало да се свързваме с красивите неща в живота и да търсим себе си в общуването с другите  Александра Иванчева 23 септември 2019, 12:46 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Везните – безконечният баланс и философията на естетиката
Везните – безконечният баланс и философията на естетиката
 Космическият Брад Пит се завръща „ Към звездите “
Космическият Брад Пит се завръща „ Към звездите “
 3 бързи предписания в съд от йенско стъкло
3 бързи предписания в съд от йенско стъкло
 Звездите, които станаха майки още като тинейджърки
Звездите, които станаха майки още като тинейджърки
 Героите на Толкин, които честват рожден ден през днешния ден
Героите на Толкин, които честват рожден ден през днешния ден
 Джулиана Гани е разкрита в „ Маскираният артист “, бременна е
Джулиана Гани е разкрита в „ Маскираният артист “, бременна е
 Филми, с които да внесете доста есенна романтика в дома си
Филми, с които да внесете доста есенна романтика в дома си
 Честваме 111 години самостоятелна България
Честваме 111 години самостоятелна България

а 23 септември един от най-фините и привлекателни знаци на зодиака ще означи своето време от годината с тематиките за салдото, хармонията или казано по различен метод естетиката в живота.
Изкуството на общуването
Ако на моменти ни нервира съмнението на Везните, в по-голямата част от времето изцяло забравяме за всичко това, подвластни на финеса в връзката. Глифът на зодията символизира Везна, която постоянно търси баланс – това постоянно трансформира тези хора във безконечни посредници с утопична цел дадената обстановка да бъде удобна за всички. Везните са ръководени от Венера, която ги откроява от останалите въздушни знаци – в случай че за Близнаци и Водолей осведомителния продан и колектива са главен приоритет, то за Везните общуването си заслужава единствено в случай че участва прочувствен детайл. Венера придава на този знак изключителна хармония – усетът за красиво и хармонично битие участва от избора на облекла до върховен пилотаж в общуването. В света на дипломацията повишението на звук е неприемливо и тъкмо там се намират Везните. Вероятно ще бъдете толкоз ловко отпратени, че даже няма да разберете. Сатурн е в доста мощна позиция в този знак и това го прави справедлив и непосредствен. Неслучайно правораздаването е обвързвано с този знак и Темида държи везни.
Колебание против решителност
Колебанието на Везните в разнообразни сфери от живота е необятно известно – всички сме следили този развой, когато по-голямата част от стаята към този момент са взели решение, а те към момента обмислят идеалния вид. Интересното тук е, че в случай че наблюдавате решенията им, ще забележите, че съмнението участва в обстановки от материално естество. Везните са съществен знак и надълбоко в себе си имат изрично мнение за околните и обкръжението и допускането на нови хора във вътрешния кръг.
Да бъдем дружно без да губим себе си
Знакът на партньорството умее да бъде в тандем – най-силната страна обаче постоянно може да бъде и слабото ни място. Всеки един от нас живее във взаимоотношение със заобикалящия го свят, само че не би трябвало да се разтваря в него. За да открием истината за себе си, би трябвало да умеем да бъдем единаци...поне за малко. Самостоятелните решения са извънредно значими за този знак, с цел да може да осъзнае своя капацитет.

Везните обичат вниманието и нормално могат комфортно да се настанят в разнообразни обществени кръгове и да намерят ключа към мечтаните събеседници – най-важното, което би трябвало да създадат е да имат вяра повече в себе си.

Първият ден на Везните ни посреща с прочувствена Луна в Рак, допълнена в аспект с Нептун, който ще ни отвлече в фантазии или евентуално ще ни направи по-сензитивни от всекидневно. Слънцето във Везни се причислява към съответствува на Венера и Меркурий в същия знак, които ще търсят хубост в общуването и ще се борят да смекчат всичко, което наподобява прекомерно строго и съществено. Възможно е да усещаме ентусиазъм към самоосъществяване посредством сбъдване на огромните проекти, а от другата страна нещо да ни връща към тривиалната част от всекидневието. Понякога с цел да стигнем където желаем са нужни време и старания. Следвайте фантазиите си с чист разсъдък и отворено сърце.

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected].

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Иванчева хороскоп Везни
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР