Любопитно Успешен старт на новия сезон на Шеф под прикритие“

...
Любопитно Успешен старт на новия сезон на Шеф под прикритие“
Коментари Харесай

Успешен старт на новия сезон на „Шеф под прикритие“

Любопитно Успешен старт на новия сезон на „ Шеф под прикритие “ За по-малко от седмица NOVA даде начало на шест телевизионни продукции 27 февруари 2020, 16:40  Успешен старт на новия сезон на „ Шеф под прикритие “ Източник: NOVA
началото на пролетния ефирен сезон NOVA изрично затвърди лидерската си позиция, предлагайки на феновете една от най-амбициозните си стратегии с очебийно жанрово разнообразие. След сполучливото начало на праймтайм продукциите – риалити формата за влюбени двойки „ Един за различен “, шоуто за преобразявания „ Като две капки вода “, кулинарното предизвикателство „ Hell’s Kitchen България “, сериалите „ Откраднат живот “ и „ Ягодова луна “, нощес с нов сезон в ефира на NOVA се завърна и документалното риалити „ Шеф под прикритие “.

Според данните на пийпълметричната организация Nielsen Admosphere Bulgaria над една четвърт от гледащата телевизия публика в дейна възраст е предпочела предаването, което е със 73% повече от резултата на бТВ по същото време.

Четвъртият сезон на „ Шеф под прикритие “ стартира с нова порция атрактивни герои и любопитни истории от бизнеса. Единственото по рода си предаване в България провокира взискателни мениджъри да изоставен комфорта на офисите си, да се изправят пред действителните проблеми в работата и да опознаят от близко личните си чиновници.

В премиерния епизод на документалното риалити нощес изпълнителният шеф на инвеститорска компания се изправи един до друг със чиновниците си, a в края на приключението даде шанса на един от тях да сбъдне фантазията си и да стартира личен бизнес.

По-рано същата вечер NOVA предложи на феновете следващи епизоди на „ Откраднат живот “ и „ Hell’s Kitchen България “, които не престават да печелят доверието на феновете в дейна възраст с изрично по-висок аудиторен дял от бТВ по същото време.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Не пропускай  Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас Дефицит на маски и медикаменти против грип у нас  <br> Захлаждане и рисково време през днешния ден <br>
Захлаждане и рисково време през днешния ден
 <br> Зодии, с които е по-лесно да се живее <br>
Зодии, с които е по-лесно да се живее
 <br> Мерил Стрийп е <strong> неузнаваема </strong> и с нов цвят на косата. Вижте я <br>
Мерил Стрийп е неузнаваема и с нов цвят на косата. Вижте я
Последни  Джулиан Асандж Отложиха делото за екстрадицията на Асандж. Той:...  Отрицателни са пробите на всички изследвани за ковид в България Отрицателни са пробите на всички изследвани за...  <p>Как да се предпазим от новия коронавирус</p> Как да се предпазим от новия ковид  Вицепрезидентът на Иран инфектирана с ковид Вицепрезидентът на Иран инфектирана с ковид  Върнаха в ареста брачната половинка на Васил Божков Върнаха в ареста брачната половинка на Васил Божков  <p>Успешен старт на новия сезон на &bdquo;Шеф под прикритие&ldquo;</p> Успешен старт на новия сезон на „ Шеф под...  Грипна почивка в Пловдив и Раковски - 4 учебни заведения затвориха порти Грипна почивка в Пловдив и Раковски - 4 учебни заведения...  Коронавирус в Съединени американски щати, източникът не е явен Коронавирус в Съединени американски щати, източникът не е явен  <p><span style= „ Котка в стената “ новият политически...  Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната пораства Трима с ковид в Гърция, напрежението в страната...  <p>Култовото предаване &bdquo;Сладко отмъщение&ldquo; се&nbsp;завръща в ефира</p> Култовото предаване „ Сладко отмъщение&ldquo...  Иван Тодоров Шефът на " ТАД Груп " Иван Тодоров на независимост против 100...  <p>Италия в плен на <strong>коронавируса</strong>, папа Франциск<strong> &quot;леко болен&quot;</strong></p> Италия в плен на ковид, папа Франциск "леко...  Иван Гешев Гешев: Политиците да решат коя страна избират  <p><strong>Атанаска:</strong> Тази специалност е моето призвание</p> Атанаска: Тази специалност е моето предопределение  <p>Прераждане за иконата измежду &quot;горещите&quot; хечбеци</p> Прераждане за иконата измежду "горещите " хечбеци  Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия Шокиращи данни за опазването на здравето в Русия  <p>Двама готвачи в люта </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР