Любопитно разкритие за живота на Димитър Бербатов като футболист на

...
Любопитно разкритие за живота на Димитър Бербатов като футболист на
Коментари Харесай

Индийци от Керала: Бербо почти не обелва дума

Любопитно разобличаване за живота на Димитър Бербатов като футболист на Керала Бластърс направиха двама от младоците в индийския отбор. Нападателят Прасант Карутадаткуни и вратарят Суджит обявиха, че българският футболист съвсем не контактува с локалните футболисти.

Бербатов разчупи снага за кеф на фенките

Двамата участваха в специфична графа, отдадена на клуба, като изцяло естествено огромна част от въпросите бяха ориентирани за това по какъв начин се оправят задграничните играчи. Двамата индийци се съгласиха, че Бербо е индивидът, който прекарва най-вече време във фитнеса от целия тим. „ Той нормално споделя единствено „ здрасти” или „ здравейте”. Като изключим това, той не се смесва с тима, както го вършат другите чужденци”, разяснява Прасант. „ Ако го питаме нещо, бихме могли и да получим отговор. Това е всичко.”

В тази връзка се следи цялостен контрастност с другото огромно име в състава на Бластърс – централният бранител Уес Браун. „ Той е доста другарски надъхан. Можем да си споделяме всичко с него. Уес е доста прелестен и забавен”, разяснява Прасант.

Берба се завърна в игра, само че разочарова за едно полувреме

Припомняме, че при подписването си с Керала Бластърс Бербатов разгласи, че главната му роля в тима е да образова по-младите футболисти. „ Единственото, от което те имат потребност, е човек, който да ги насочи във вярната посока”, сподели тогава благоевградчанинът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР