Любопитно Пореден сблъсък в отношенията между баща и син в

...
Любопитно Пореден сблъсък в отношенията между баща и син в
Коментари Харесай

Пореден сблъсък в отношенията между баща и син в "Ягодова луна"

Любопитно Пореден конфликт в връзките сред татко и наследник в " Ягодова луна " Повод за неразбирателствата сред Ангел и Боян ще стане журналистката Ирина 24 април 2020, 14:07  Пореден конфликт в връзките сред татко и наследник в Източник: nova.bg
расивата и амбициозна журналистка Ирина (Рая Пеева) ще се трансформира в следващата искра, която ще нажежи обтегнатите връзки сред Ангел (Христо Мутафчиев) и Боян (Димо Алексиев) в идния епизод на „ Ягодова луна “ във вторник (28 април) от 22:00 ч. по NOVA. В диалог на четири очи Боян ще сложи условия на татко си за държанието му към новата му половинка Ирина. Това няма да се хареса на крупния предприемач и ще докара на тип спокойния разговор до конфликт сред двамата мъже.

Междувременно Ирина ще се върне още веднъж на работа в уеб страницата, от където беше уволнена, този път като нов основен редактор. Промяната няма да бъде добре призната от досегашните ѝ сътрудници и ще се стигне до разлъка с част от тях. Професионалните упоритости на Ирина ще бъдат задоволени до първия ѝ диалог с Ангел, който ще ѝ изясни новите правила за работа, с които тя ще би трябвало да се съобрази.

Историите от предишното ще бъдат един от главните акценти в епизода. Зрителите ще проследят от близко какво се е случило минути преди да избухне големият пожар преди тридесет години, в който живота си губи Димитър (Ивайло Захариев).

Любовта няма да остане на назад във времето и в десети епизод на „ Ягодова луна “. Отношенията сред Рая (Радина Боршош) и Георги (Александър Сано) стават все по-романтични, а пламъчето на любовта сред двамата все по-ярко. Ще съумеят ли да скрият връзката си от родителите им? Каква случайност ще събере и четиримата на едно място? – Не пропускайте да разберете във вторник (28 април) от 22:00 ч. по NOVA!

Не пропускайте „ Ягодова луна “ всеки вторник от 22:00 ч. по NOVA! Всичко за сериала следете на страницата на NOVA и във Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР