Любопитно Героизъм, смелост и оцеляване във втората седмица на Треска

...
Любопитно Героизъм, смелост и оцеляване във втората седмица на Треска
Коментари Харесай

Героизъм, смелост и оцеляване във втората седмица на „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

Любопитно Героизъм, храброст и оцеляване във втората седмица на „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA Сред хитовите заглавия е и премиерата на „ Последният оживял “ – отличен с 2 номинации „ Оскар “ 10 януари 2020, 16:45  Героизъм, храброст и оцеляване във втората седмица на „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA
Героизъм, храброст и оцеляване във втората седмица на „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA
 Меган, Хари и най-щурите реакции в мрежата
Меган, Хари и най-щурите реакции в мрежата
 Тайната на един човешки мозък на 2600 година
Тайната на един човешки мозък на 2600 година
 Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини
Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини
 Мегзит - от кои привилегии не се отхвърлят Меган и Хари
Мегзит - от кои привилегии не се отхвърлят Меган и Хари
 Неиздавани песни на Дейвид Боуи ще бъдат показани през 2020 година
Неиздавани песни на Дейвид Боуи ще бъдат показани през 2020 година
 Тези звезди в никакъв случай не са минавали под венчилото
Тези звезди в никакъв случай не са минавали под венчилото
 Известни книги, които са забранявани и горени
Известни книги, които са забранявани и горени

тората седмица на филмовата акция Треска за Оскари по KINO NOVA ще предложи на киноманите същинско разтърсващо преживяване с едни от най-отличените и коментирани заглавия от 13 до 19 януари, от 21.00 ч. Зрителите ще могат да проследят историите на нови 7 незабравими кино истории, измежду които и на премиерния за българския ефир „ Последният оцелял”, отличен с 2 номинациии “Оскар”.

В понеделник от 21.00 ч. начало на вълнуващите екранизации ще даде лентата „ Трансформърс: Отмъщението”. В продължението на приключенския екшън борбата за Земята е завършила, само че тази за Вселената едвам в този момент стартира. Шaя Лебьоф и Мегън Фокс още веднъж са отпред на носителя на 2 номинации „ Оскар “ филм, а Майкъл Бей заема режисьорския пост.

Премиерата на биографичната драма „ Последният оживял “ е вторият филм от новата седмица на „ Треска за Оскари “. Напрегнатата лента, която ще се излъчи на 14 януари, вторник, от 21.00 ч., е по една от най-продаваните същински истории в The New York Times. Любителите на жанра ще проследят невероятното странствуване на четирима мъже от военноморските сили на Съединени американски щати, които се изправят пред неосъществим честен избор.
 Блек Хоук
Следва отличеният с 2 награди „ Оскар “ - „ Блек Хоук “. През 1993 година елитни американски бойци са изпратени с задача в столицата на Сомалия. Бойните подиуми, последващи една след друга, са безкомпромисни и трагично преплетени с човешки истории за храброст и дълг. Филмът, показан през погледа на режисьора Ридли Скот, киноманите може да гледат на 15 януари, сряда, от 21.00 ч.
 Чудо
В „ Чудо “ Джулия Робъртс, Оуен Уилсън и младата звезда Джейкъб Трембли ще опишат историята на 11-годишния Август Пулман, който е роден с деформирано лице. Той в никакъв случай не е ходил на учебно заведение и цялостен живот е общувал с стеснен кръг от хора. Всичко това обаче се трансформира с помощта на личните му старания и на любящите му родители. Вдъхновяващият филм по автентичен случай ще се излъчи в четвъртък, 16 януари, от 21.00 ч.
 Армагедон
В петък, 17 януари, от 21.00 ч. изпълнителният шеф на НАСА Дан Труман (Били Боб Торнтън) ще разбере, че след 18 дни Земята ще бъде унищожена от астероид. Той няма различен избор, с изключение на да изпрати екип от обезверени смелчаци на метеорита, които да слагат нуклеарна бойна глава в недрата му. Изумителни специфични резултати, ослепителен комизъм, забавни герои, вълнуващ сюжет и разтърсващи страсти трансформират "Армагедон " във вълнуваща борба за спасяването на света.
 Омразната осморка
Вълнуващата кино седмица продължава с един от кино шедьоврите на известния режисьор Куентин Тарантино. С 3 номинации и 1 премия „ Оскар “, действието на „ Омразната осморка “ ще притегли вниманието освен с майсторския прочит на описаните събития, само че и с съвършената актьорска игра на звездния каст. Лентата феновете могат да гледат на 18 януари, събота, от 21.00 ч.
 Войната е опиум
Напрегнатият роман на „ Войната е опиум “ е последният филм от втората седмица на „ Треска за Оскари “ - 19 януари, неделя, от 21.00 ч. Военната драма, отличена с цели 6 „ Оскара “, преглежда живота на бойци от първокласен отряд, които имат една от най-опасните специалности в света - неутрализиране на бомби в разгара на стълкновение. Когато сержант Уилям Джеймс (Джеръми Ренър) поема екипа за неутрализиране на бомби по време на войната в Ирак, той изненадва всички с безогледно впускане на хората от екипа му в смъртоносната игра на разразяващите се сражения. Катрин Бигълоу е първата жена режисьор, притежател на влиятелната статуетка.

В акцията „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA киноманите ще имат опцията да се насладят онлайн и на връчването на 92-те награди на филмовата академия на Съединени американски щати „ Оскар “ на 9 против 10 февруари. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно скоро, а до тогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на церемонията и едни от най-бляскавите филми от света на киното – всеки ден от 21.00 ч., единствено в ефира на KINO NOVA.

Втората седмица на акцията ще сервира и вълнуващо предизвикателство за същинските киномани – на специфичния уебсайт на „ Треска за Оскари “ феновете на седмото изкуство ще имат опцията да завоюват брандирани награди, в случай че съумеят да открият „ златните “ думи, скрити в един от филмите за седмицата.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Не пропускай  Ще има ли оставки и по кое време ще потече водата в Перник Ще има ли оставки и по кое време ще потече водата в Перник  <br> Тези звезди <strong> в никакъв случай </strong> не са минавали <strong> под венчилото </strong> <br>
Тези звезди в никакъв случай не са минавали под венчилото
 <br> <strong> Тайната </strong> на един човешки мозък на <strong> 2600 година </strong> <br>
Тайната на един човешки мозък на 2600 година
 <br> Ето за какво всеки би трябвало да медитира (ВИДЕО) <br>
Ето за какво всеки би трябвало да медитира (ВИДЕО)
Последни  <p>Ще повярвате ли, че тези неповторими места са в <strong>България</strong></p> Ще повярвате ли, че тези неповторими места са в България  Героизъм, храброст и оцеляване във втората седмица на „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA Героизъм, храброст и оцеляване във втората седмица на...  Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов Няма акция в Пловдив, има инспекции във всички ВиК  Снимка: ЕПА/БГНЕС Шефа на Европейска комисия: Македония извърши критериите  <p>Рали бегачка за начинаещи</p> Рали бегачка за начинаещи  <p><strong><span style= Най-щурите реакции в мрежата след Мегзит  Снимка: iStock Пластмасата може да се окаже по-малкото зло за природата  <p>Нено Димов е притеглен като обвиняем</p> Нено Димов е притеглен като обвинен  <p><strong>Извънземният остров</strong>, който приготвя астронавти</p> Извънземният остров, който приготвя астронавти  <p>Звезда от&nbsp;<strong>American Horror Story</strong> умря на 27 г.</p> Звезда от American Horror Story умря на 27 година  Снимка: iStock Най-странните движимости, забравяни от туристи в хотелите  <p>Обявиха крайния период за<strong> борбата Пулев - Джошуа</strong></p> Обявиха крайния период за борбата Пулев - Джошуа  Мистериозни радиосигнали от космоса озадачават учените Мистериозни радиосигнали от космоса озадачават учените  <p>Константин и&nbsp;Фънки&nbsp; още веднъж дружно в ефира на NOVA</p> Константин и Фънки още веднъж дружно в ефира на...  Уникално, българин сътвори хуманоиден робот в гаража си Уникално, българин сътвори хуманоиден робот в гаража си  Какво се договориха превозвачите и Борисов Какво се договориха превозвачите и Борисов  <p>Колко се трансформираха огромните <strong>идоли от 90-те&nbsp;</strong></p> Колко се трансформираха огромните идоли от 90-те  Нено Димов подава оставка. Каракачанов: показно ликвидиране Нено Димов подава оставка. Каракачанов: показно ликвидиране  Ще има ли оставки и по кое време ще потече водата в Перник Ще има ли оставки и по кое време ще потече водата в Перник  Снимка: БГНЕС Защо Съединени американски щати са срещу " Турски поток " през България Всичко от през днешния ден Виц на деня Креативна реклама:  “Да бъдеш или да не бъдеш? Този въпрос си задава млад западноевропейски принц, държащ череп в мрачно гробище. А какво му е дал отговор черепът, ще разберете, ако… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Българска акушерка:  Българин е един от най-хубавите каскадьори в Холивуд  Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица  Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава разяснява фотография на Водещи вести  NYT: Видео демонстрира украинския аероплан, ударен от Иран NYT: Видео демонстрира украинския аероплан, ударен от Иран  Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов Няма акция в Пловдив, има инспекции във всички ВиК  Какво се договориха превозвачите и Борисов Какво се договориха превозвачите и Борисов  Скандал, госпожица пусна стоповете и блокира кола за спешна помощ Скандал, госпожица пусна стоповете и блокира кола за спешна помощ  Снимка: БГНЕС Защо Съединени американски щати са срещу " Турски поток " през България  Мистериозни радиосигнали от космоса озадачават учените Мистериозни радиосигнали от космоса озадачават учените  <p>Звезда от&nbsp;<strong>American Horror Story</strong> умря на 27 г.</p> Звезда от сериала American Horror Story умря на 27 година  Снимка: iStock Най-странните движимости, забравяни от туристи в хотелите  <p>Ще повярвате ли, че тези неповторими места са в <strong>България</strong></p> Топ интериорни шедьоври в България  Снимка: ЕПА/БГНЕС Шефа на Европейска комисия: Македония извърши критериите  <p>Рали бегачка за начинаещи</p> Новата Toyota GR Yaris е рали бегачка за начинаещи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР