Любопитно Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви очаква до

...
Любопитно Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви очаква до
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви очаква до края на 2019

Любопитно Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви чака до края на 2019 Лъвове, обичаме вашето достолепие, умеенето да бъдете правилни на себе си и насладата от живота, която носите на останалите!  Александра Иванчева 23 юли 2019, 10:42 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви чака до края на 2019
Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви чака до края на 2019
 „ Цар Лъв “: Технологично знамение и кино капитализъм в деяние
„ Цар Лъв “: Технологично знамение и кино капитализъм в деяние
 Един елементарен метод да подобрим съня
Един елементарен метод да подобрим съня
 Мадагаскар – островът, на който мъртъвците танцуват
Мадагаскар – островът, на който мъртъвците танцуват
 Защо черната мамба е една от най-страховитите змии в света
Защо черната мамба е една от най-страховитите змии в света
 Юджиния Кууни – от жив скелет до желанието за живот
Юджиния Кууни – от жив скелет до желанието за живот
 Анджелина Джоли с нова роля, изненада почитателите
Анджелина Джоли с нова роля, изненада почитателите
 Момче или момиче? Снимка с наследника на Елизабет Хърли шокира интернет
Момче или момиче? Снимка с наследника на Елизабет Хърли шокира интернет

естит рожден ден на Лъвовете, които от през днешния ден до 22 август за следващ път ще оживят света със специфични изненади, празненства, искра или с две думи – всичко, което заслужава внимание...пък даже и в наличието на няколко близки другари.

Да, представителите на този знак умеят да създадат нещата забележими и да бъдат основни герои на своята сцена, без значение какъв брой огромна е тя. Не е никаква изненада, че животът е сцена, поради че този знак се свързва с играта, актьорството и желанието за изява. Вероятно доста Лъвове ще стачкуват тъкмо в този миг с куп причини за различен модел на държание и ще бъдат прави, тъй като всеки от нас се ражда с неповторима композиция, наречена рождена карта.

В реалност не е значимо дали всеки Лъв ще покаже толкоз изявено архетипните качества на знака – пътят, който би трябвало да извърви обаче, изисква да откри светлината в себе си, с която да огрява останалите.

Лъвове, обичаме вашето достолепие, умеенето да бъдете правилни на себе си и насладата от живота, която носите на останалите!

Лъвско сърце

Винаги съм се изненадвала на умеенето на един Лъв да излъчва цялостната убеденост, че светът му дължи най-хубавото. Би ли могъл знакът, ръководен от Слънцето, да получи нещо по-малко? Съмнявам се. Да носиш слънцето в себе си значи да носиш живот – това е повода тези хора да умеят да зареждат с възторг останалите, да трансформират концепциите си в нещо особено и да влагат сърцето си във всяко начинание.

В астрологията този огнен знак се свързва със сърдечно-съдовата система и тук метафората и анатомията са еднообразно значими – би трябвало да пестим нездравословните страсти, храни, вещества и всичко, което може да ни направи уязвими.

Доброто за мен е положително за всички

Ако попитате Лъва за какво е взел решение, което удовлетворява само неговата визия за света, той евентуално ще ви каже: “Направих го за положителното на всички! “. Следващият път, когато се вбесите от този отговор и таман се готвите да го заклеймите като лакомец, спомнете си, че действието е било с най-хубаво желание.

Лъвът е един от най-верните и горди знаци, които желаят да се погрижат за останалите и уви, от време на време изземват непознати решения. В астрологията Лъвът е ситуиран в диаметрална диаметралност на Водолея – най-големият урок е да останем неповторими, давайки цялостна независимост на останалите.

Какво следва до края на 2019-а?

Половината година мина, само че не и най-интересното. През 2019 година се отваря огромната тематика за любовта: тези, които нямат половинка, би трябвало да засилват обществения живот през есента, и както се споделя – да се върнат назад в играта!

Лъвовете, които са разкрили своя soulmate или към този момент са горди родители, би трябвало да освободят пространство за споделено време. Въпреки многото задължения. интервалът е превъзходен да се превърнем още веднъж в деца и да играем с хлапетата и въобще да се посветим на фамилията.

Както се споделяше в една смешка "работата ще бъде дълга, само че за сметка на това уморителна " – да, работа ще има и интервалът ще бъде съсредоточен, наред със заниманията. Не го приемайте като месеци, които ще ви изтезават с дълги нощи в офиса, а помислете какво продуктивно можете да извършите.

Предстоят трансформации в маниера ви на работа – за някои може би даже ще бъде нов бизнес, който ще се построява с значително старания, само че и доста смисъл. Не на последно място – пазете здравето си и потърсете занятие или процедура, които ви балансират душевен.

Умът и тялото са в мощна връзка и има риск да вложите прекалено много старания за сметка на психическото равновесие. Останете фокусирани и успокойте темпото, тъй че да ви поддържа в изминаването на дългите дистанции към огромните цели.

Последно по ред, само че не и по значимост – забавлявайте се, тъй като тази година е извънредно забавна за вас!

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected].

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Иванчева Лъв По тематиката  Лунно затъмнение в Козирог - най-подходящото време да помислим за... Лунно затъмнение в Козирог - най-подходящото време да помислим за...  Слънчево затъмнение в Рак - време е да оставим страховете в предишното Слънчево затъмнение в Рак - време е да оставим страховете в предишното  Ретрограден Нептун - в последна сметка, какъв брой неприятно може да бъде? Ретрограден Нептун - в последна сметка, какъв брой неприятно може да бъде?  Как да отглеждаме децата съгласно зодията им Как да отглеждаме децата съгласно зодията им .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара За дома  DSK  5 въпроса, които да зададете, преди да заживеете дружно 5 въпроса, които да зададете, преди да заживеете дружно  <p>Как да подобрим качеството на въздуха у дома</p> Как да подобрим качеството на въздуха вкъщи.box-DSK { margin: 50px 0; }.box-DSK img { width: 100%; height: auto; }.box-DSK.list-item:nth-child(1) { border-top: 0 none; }.box-DSK.list-item { background: #fff; padding: 15px 0; border-left: 15px solid #fff; border-right: 15px solid #fff; }.box-DSK.box-content { padding: 0; padding-top: 15px; border-left: 15px solid transparent; border-right: 15px solid transparent; border-bottom: 15px solid transparent; background: #136f52 url(`https://www.vesti.bg/resources/assets/dsk/dsk-wallpaper.jpg`) top center; } Не пропускай  <br> Новият началник на ДФЗ: Ситуацията е шокираща <br>
Новият началник на ДФЗ: Ситуацията е шокираща
 <br> Путин пратил на Ердоган спецназ в разгара на преврата <br>
Путин пратил на Ердоган спецназ в разгара на преврата
 <br> Шеф Манчев на момченце <br>
Шеф Манчев на момченце
 <br> – звездата, която е от Слънцето <br>
– звездата, която е от Слънцето
 1 Все по този начин скандална и секси: Моника Люински на 46  1 Бивша на принц Хари предложения кралското семейство на сватбата си  1 Актьорите от „ Кости “ умеят да се усмихват (СНИМКИ)  1 Експертка развенча известни легенди за женските гърди --> АКЦЕНТИ  Все по този начин скандална и секси: Моника Люински на 46 Все по този начин скандална и секси: Моника Люински на 46  Бивша на принц Хари предложения кралското семейство на сватбата си Бивша на принц Хари предложения кралското семейство на сватбата си  Актьорите от „ Кости “ умеят да се усмихват (СНИМКИ) Актьорите от „ Кости “ умеят да се усмихват (СНИМКИ)  Експертка развенча известни легенди за женските гърди Експертка развенча известни легенди за женските гърди Последни  <p>Прокуратурата: Кристиян Бойков е хакнал НАП</p> Прокуратурата: Кристиян Бойков е хакнал Национална агенция за приходите  <p><strong>Честит рожден ден, Лъвове!</strong> Ето какво ви чака до края на 2019</p> Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви чака до края...  Фейсбук Calibra Хората нямат доверие на Фейсбук за криптовалутата  Инцидент в тунел Инцидент в тунел " Витиня ", кола с газова уредба се...  Иван Гешев Иван Гешев: Нямам асансьор, който да ми стига до хола  <p>&bdquo;Цар Лъв&ldquo;: <span style= „ Цар Лъв “: Технологично знамение и кино...  <p>Един елементарен метод <strong>да подобрим съня</strong></p> Един елементарен метод да подобрим съня  Фолксваген ARD: VW избра Турция, Караниколов: Не е несъмнено  Volkswagen e-Golf Подготовката на VW за електрическо бъдеще продължава  <p>Основният пропагандатор на африканската чума е човекът&nbsp;&nbsp;</p> Основният пропагандатор на африканската чума е...  Южнокорейски изтребители F-15K Руски военни самолети над Южна Корея  Доналд Тръмп Тръмп може да смечки възбраните против Huawei  <p>Масирана акция &bdquo;Тишина&rdquo; във Видин</p> Масирана акция „ Тишина” във Видин  <p>Отново превалявания, вижте къде ще са</p> Отново превалявания, вижте къде ще са  <p><strong>Мадагаскар</strong> &ndash; островът, на който <strong>мъртъвците танцуват&nbsp;</strong></p> Мадагаскар – островът, на който мъртъвците...  <p>Българско&nbsp;стихотворение&nbsp;оживя в ръцете на аржентинец</p> Българско стихотворение оживя в ръцете на...  <p><strong>Перфектната лятна закуска</strong> и 5 аргументи за какво би трябвало да закусвате</p> Перфектната лятна закуска и 5 аргументи за какво би трябвало да...  Възстановиха лиценза на Кобрата Възстановиха лиценза на Кобрата  Разследват ликвидиране във Варна Разследват ликвидиране във Варна  Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат Всичко от през днешния ден Виц на деня Бай Митьо от Перник твърди, че разликата сред перничанките и софиянките не е толкоз огромна. Например, в случай че софиянката я боли глава, довечера тя ще… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  182 години от рождението на Васил Иванов Кунчев – Левски  Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия  БГ звезди се включиха в акция за „ избавяне “ на летния сезон на Черноморието с акция за на Черноморието  Граждани отиват за паспорти - получават фиш, за който не знаят и не могат да платят  Откриха черна дупка, която не би трябвало да съществува Откриха черна дупка, която не би трябвало да съществува  Захвърлен, подминаван и оживял: Сами Водещи вести  <p>Прокуратурата: Кристиян Бойков е хакнал НАП</p> Прокуратурата: Кристиян Бойков е хакнал Национална агенция за приходите  Иван Гешев Иван Гешев: Нямам асансьор, който да ми стига до хола
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР