Любопитни ретроспекции изскочиха за събора в Рожен, възстановен през 2000

...
Любопитни ретроспекции изскочиха за събора в Рожен, възстановен през 2000
Коментари Харесай

Бат Петьо пял Рипни, Калинке на събора в Рожен

Любопитни ретроспекции изскочиха за събора в Рожен, възобновен през 2000 година от президента Петър Стоянов. За да уязви критиците на събитието, най-много от ПП-ДБ, Кристиан Шкварек изясни, че и преди повече от 20 години типичната картина е включвала гайди, флагове, национална музика, че даже Бат Петьо персонално е пял " Рипни, Калинке " дружно с Валя Балканска.  

Последно за събора на Рожен - една детайлност, която ще вкара много когнитивен дисонанс у най-яростно подиграващите му се софийски псевдо-десни.
Съборът е възобновен през 2000 година персонално от...президентът Петър Стоянов, написа Шкварек.

Барабар с потурите, шевиците, цървулите, гайдите, кебапчетата, знамената и националната музика. Петър Стоянов персонално пее " Рипни Калинке " от сцената дружно с Валя Балканска.

Опитвам се да си показва лавината от насмешки и мръсотия, която би се изляла върху който и да било български политик през днешния ден от страна на " градската десница ", в случай че пее " Рипни Калинке " от сцената на Рожен. А в същото време тъкмо тази градска десница е влюбена (и с право) в качествата, личността, класата и интелекта на Петър Стоянов. Човек, който е живото доказателство, че сред космополитността и класата от една страна, и родолюбието и традициите от друга, няма никакво фундаментално несъгласие. Освен в главите на тези комплексари, за които отрицанието на " другия тим " е преди всичко, заключи политанализаторът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР