Любомир Николов, досегашен зам.-директор на ГДБОП, става директор на Столичната

...
Любомир Николов, досегашен зам.-директор на ГДБОП, става директор на Столичната
Коментари Харесай

Зам.-директор на ГДБОП става шеф на СДВР

Любомир Николов, доскорошен зам.-директор на ГДБОП, става шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи-СДВР, научи Breaking.bg от източници в Министерство на вътрешните работи. Николов ще поеме поста от напусналия скоропостижно Калоян Милтенов, отдръпнал се поради скандал с позволение за оръжие на убития гард на Красимир Каменов-Къро Деян Генов.

През зимата Николов бе изпратен от Демерджиев за шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково, само че от няколко месеца още веднъж е зам.-шеф на антимафиотите.

Името му нашумя, когато в ефирен ефир опроверга изказванията на министъра си Бойко Рашков, че парите от автомагистрала „ Хемус “ са изнасяни в чували.

„ Аз персонално, физически, не съм се уверил в метода на преместване на тези средства… Ние (от ГДБОП, бел. ред.) не сме изказвали такава теза, че тези пари са поставени в чували и сакове, може би това е съмнение на участниците в конференцията. “ Това съобщи пред БТВ Николов през май 2022 година.

На мястото на Николов за зам.-директор на ГДБОП ще бъде назначен най-вероятно шефът на отдела за битка с контрабандата Калин Литов, настояват осведомени.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР