Любомир Ганев взе отношение по изказването на Йордан Лечков пред

...
Любомир Ганев взе отношение по изказването на Йордан Лечков пред
Коментари Харесай

Любо Ганев за изказването на Лечков: Плод на емоции

Любомир Ганев взе отношение по изявлението на Йордан Лечков пред „ Дарик радио “. Припомняме, че вицепрезидентът на Българския футболен съюз сподели в изявление, че волейболът е един от спортовете, които нямат особени триумфи през последните 15-20 години.


„ Думите на Данчо са плод на страсти и съм сигурен, че не е желал да обиди сътрудници от други федерации “, сподели президентът на БФВ. „ Ние не сме и от обидчивите. Важното за нас е да продължим да се развиваме в вярната посока. Стараем се да осигурим най-хубавите условия за развиване на волейбола в България “.

Ганев бе безапелационен, че от БФВ в никакъв случай не биха си разрешили да разясняват и дават оценки на резултатите на други федерации. „ Ние в никакъв случай не бихме си разрешили да разясняваме и даваме оценки на резултатите на другите федерации. Напротив – постоянно сме на линия, в случай че с нещо можем да бъдем потребни. Като част от българския спорт ние сме съпричастни и се радваме на всички триумфи. И ни е доста неприятно, когато резултатите не дават отговор на упованията “.

„ Ръководството и чиновниците на БФВ ежедневно се стремят да покачват равнището на българския волейбол. През годината постигнахме отлични резултати при разнообразни възрасти, имаше и някои разочарования. Надяваме се следващата година да се представим още по-добре в идните ни надпревари “, приключи той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР