Любо Киров започна ударно турнето си с концерт в препълнения

...
Любо Киров започна ударно турнето си с концерт в препълнения
Коментари Харесай

Любо Киров започна ударно турнето си в препълнения Летен театър във Варна

Любо Киров стартира стремително турне то си с концерт в препълнения Летен спектакъл във Варна на 21 юли. В продължение на два часа над 2000 души пяха дружно с един от най-успешните български музиканти, който неведнъж слиза измежду публиката.

На сцената Любо Киров беше с огромната тайфа и извърши песните от новия албум „ Целуни ме “, както и шлагери като „ Както преди “, „ Летим “, „ Забранена обич “ и др.Публиката чу онлайн още дуета на Любо Киров с Михаела Маринова „ Мога “, както и общата му ария със Стенли „ Където няма време “. Началото на концерта поставиALMA, коятоизпълни акустични и новиверсии на авторските си части,както и кавъри на огромни шлагери.

Концертите от турне то „ Целуни ме “ не престават в Бургас на 3 август и в Пловдив на 9 август, като билетите за Античния спектакъл в града под тепетата бяха разпродадени седмици преди датата. Финалът на турне то ще бъдена 4 ноември в зала 1 на НДК.

Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „ Целуни ме “, който беше показан през април. Едноименната ария от албума пък напълно скоро беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто създател е Любо Киров , на Годишните музикални награди на БГ Радио.В категорията БГ Комбинацията статуетката още веднъж отиде при изпълнителя за песента „ Където няма време “, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР