Любо Киров събира специални гости за турнето си Целуни ме“.

...
Любо Киров събира специални гости за турнето си Целуни ме“.
Коментари Харесай

Любо Киров стартира турне през юли в различни градове от страната

Любо Киров събира специфични посетители за турнето си „ Целуни ме “. ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли ще бъдат част от концертите навън, които стартират на 21 юли във Варна. Следват Бургас на 3 август и Пловдив на 9 август, а турнето ще приключи епично на 4 ноември в зала 1 на НДК, оповестяват уредниците.

Публиката ще чуе онлайн дуетите на Любо Киров с Михаела Маринова „ Мога “, с Поли Генова „ Тръгни в точния момент “ и общата му ария със Стенли „ Където няма време “. Всичко това ще бъде подкрепено от музиката на огромната тайфа, с която Любо Киров прави по-мащабните сиконцерти. Началото ще даде ALMA, която ще извърши акустични и нови версии на авторските си части, както и кавъри на огромни шлагери.

Концертите от турнето носят името на новия албум на Любо Киров - „ Целуни ме “, който беше показан през април. Едноименната ария от албума пък напълно скоро беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто създател е Любо Киров, на Годишните музикални награди на БГ Радио. В категорията БГ Комбинацията статуетката още веднъж отиде при изпълнителя за песента „ Където няма време “, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.

През април артистът издаде дълго чакания от всички почитатели нов албум „ Целуни ме “. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента „ Усеща се мощ “ с фрагменти от знаковия му концерт в зала „ Арена Армеец “, който беше на 26 октомври предходната година.

На 22 май Любо Киров излезе на сцената в именитата лондонска зала Troxy за величествен концерт на международно равнище и първи с сходен мащаб за него.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР