Любителски турнири Интерактив тенис закриват сезона на открито с четвъртия

...
Любителски турнири Интерактив тенис закриват сезона на открито с четвъртия
Коментари Харесай

Интерактив тенис закрива сезона на открито в БНТЦ и “Бароко спорт”

Любителски шампионати Интерактив тенис закриват сезона навън с четвъртия си съботно-неделен шампионат Barocco Cup ITL Challenger и конкуренцията при напредналите в Осмия вечерен шампионат в ОББ БНТЦ.

Barocco Cup ITL Challenger ще се организира в два дни, на 5 и 6 октомври. В събота на кортовете в клуб „ Бароко спорт “ излизат състезателите, записали се за присъединяване в категория 250, а в неделя ще бъде избран и първенецът в категория 500. Всички имат обезпечени най-малко две срещи и опция да покажат най-хубавия си тенис.

Играчи с рейтинг 10 (начинаещи, без опит и с дребен опит в състезания) играят гратис, в случай че отпаднат в първата си среща.

В първите три уикенд шампионата дилетантите мериха сили на червени кортове – в клубовете 18.82 и „ Дема “. Този път излизат на хард настилка. За състезателите това е предизвикателство и ще би трябвало да избират печеливша тактичност в придвижване, по отношение на разнообразни противници и разнообразни условия. За тяхна наслада синоптиците плануват хубаво време и ще имат късмет да покажат най-хубавото, на което са способни.
 Конкуренцията в четвъртия ITL Challenger ще бъде огромна. Турнирите от тази категория носят точки за годишната класация на ITL Sofia Tour 2019, а до финалния шампионат за 2019 остават единствено два месеца. Очаква се в Barocco Cup да се включат най-мотивираните за присъединяване във финалния Мастърс на лигата ITL Finals 2019.

В понеделник, 7 октомври, стартира конкуренцията и при най-хубавите в Осмия вечерен шампионат на Интерактив тенис. Състезанието се организира в ОББ БНТЦ, а записването е отворено още два дни. На кортовете в Борисовата градина ще излязат одобрени имена в аматьорския тенис като Иван Златанов, Ивайло Боджаков, Тихомир Желев и Камен Маздрашки. Шампионът ще стане явен след 10 дни, само че уредниците не показват любимец за купата. Мачовете в категория 500 на Вечерните шампионати стават все по-оспорвани и от ден на ден нови имена показват отлична игра и хъс за победа.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за идните надпревари можете да намерите на www.interactive-tennis.com.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР