Любителите на седмото изкуство ще запомнят 2018-а с многообразието от

...
Любителите на седмото изкуство ще запомнят 2018-а с многообразието от
Коментари Харесай

10-те най-очаквани филма през 2019 година

Любителите на седмото изкуство ще запомнят 2018-а с многообразието от филми, които ни държаха приковани в салоните дълго след финалните надписи.

Е, имаме добра вест! 2019-а няма да остане по-назад в това отношение. Годината ще е наситена както с дългоочаквани продължения на обичани поредици, по този начин и с нови, истински и завладяващи ленти.

Започнете да отбелязвате датите на министър председателите им отсега, защото преживяването ще бъде наистина необикновено.

1. „ Стъкления “


Новият план на сценариста и режисьор М. Найт Шаямалан е продължение на „ Неуязвимият “ и „ На части “. Въпреки че първите два кино лентата се разграничават по доста детайли, „ Стъкления “ събира сюжетите им и изправя основните им герои едни против други. В основните функции ще забележим Брус Уилис, Самюъл Джаксън, Джеймс Макавой и Аня Тейлър-Джой. Премиерата на лентата е на 18 януари.

2. „ Shazam! “


Bъв всеки от нас се крие по един супергерой. Ho зa дa излезе нескрито, е нужна мъничка магия. Точно това се случва със напълно елементарния младеж Били Бaтcън. Съдбоносна среща с всесилен мaгьocниĸ му дава секрети ĸocмичecĸи знания, нo и невероятна cyпepcилa. Тя се отключва, когато назове акронима от имената на Соломон, Херкулес, Атлас, Зевс, Ахил и Меркурий (Shazam). Филмът на DC Comics е с премиера на 5 април.

3. „ Отмъстителите 4 “


„ Отмъстителите: Войни на безкрайността “ – втора част е повратна точка в киновселената на Marvel, защото той поставя точка на историята, която стартира в „ Отмъстителите: Безкрайни войни “. Президентът на Marvel Studios Кевин Фейдж, предизвестява киноманите, че ги чакат два интервала: всичко преди „ Отмъстителите 4 “ и всичко по-късно. В Обединеното кралство филмът излиза по кината на 26 април, а в Съединени американски щати – на 3 май.

4. „ Играта на играчките 4 “


В четвъртия филм от поредицата „ Играта на играчките “ Уди и Бъз се завръщат за едно ново премеждие, в търсене на единствената играчка, която бе подарена… Бо Пийп. Премиерата на обичаната анимация е на 21 юни.

5. „ Цар Лъв “


С излизането си преди повече от две десетилетия „ Цар Лъв “ завладя сърцата на хората и се подреди измежду безспорните рекордьори във филмовата промишленост по редица критерии. Една от най-емблематичните песни на сър Елтън Джон – „ Can You Feel The Love Tonight “, включена в саундтрака на кино лентата, му носи Оскар за истинска ария. Сега нямаме самообладание да забележим и продължението. Премиерата на кино лентата е на 19 юли.

6. „ Имало едно време в Холивуд “


Лентата споделя същинска история от края на 60-те, в разгара на хипи придвижването в Съединени американски щати. Сюжетът се върти към основните герои Рик Далтън и Клиф Бут, които се пробват да пробият в Холивуд. За декор на историята служи ужасяващото ликвидиране на Шарън Тейт, брачна половинка на режисьора Роман Полански, и четирима от нейните другари от култа на почитателите на Чарлз Менсън. Това е първият филм, в който Брад Пит и Леонардо ди Каприо си партнират. Премиерата на лентата е на 9 август.

7. „ То 2 “


Обещанието, обещано преди 28 години, още веднъж ще събере седем души в Дери, Мейн, където преди време са се борили с едно зло творение, което убива деца. Без да са сигурни, че техният „ Клуб на неудачниците “ е съумял да го унищожи, седмината са се заклели да се върнат в Дери, в случай че То отново се появи. Втората част от акомодацията по хорър класиката на Стивън Кинг ще е по кината от 6 септември.

8. „ Близнакът “

Главният воин е загрубял, само че застаряващ палач, на който ориста изпраща противник в лицето на личния му клонинг, единствено че 25 години по-млад. Лентата е дело на американския режисьор и продуцент Джери Брукхаймер, прочут с телевизионния сериал „ От мястото на престъплението “ и поредицата филми „ Карибски пирати “. Главната роля е поверена на Уил Смит. Премиерата е на 4 октомври.

9. „ Ангелите на Чарли “

Новият филм ще се концентрира върху „ идващото потомство ангели “ и ще наблюдава приключенията на агентки, специализирали се в защита и разузнаване по разнообразни точки на света. В ролята на сексапилните ангели ще забележим Кристен Стюарт от филмовата поредност „ Здрач “, Наоми Скот, позната от „ Пауър Рейнджърс “ и начинаещата актриса Ела Балинска. Премиерата е на 1 ноември.

10. „ Междузвездни войни: Епизод 9 “


Деветата част на сагата „ Междузвездни войни “ е режисирана от американеца Джей Джей Абрамс, който работи над „ Междузвездни войни: Силата се пробужда “. По-рано от плана се отдръпна режисьорът и сценарист Колин Тревъроу. Като причина за прекратяването на контракта му с Disney бяха посочени различия, свързани със сюжета на кино лентата. Премиерата на „ Междузвездни войни: Епизод 9 “ е на 18 декември.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР