Любимото френско it-момиче, Сабина Сокол, показа как създава нежна и

...
Любимото френско it-момиче, Сабина Сокол, показа как създава нежна и
Коментари Харесай

Бърз нежен грим, както го правят французойките

Любимото френско it-момиче, Сабина Сокол, сподели по какъв начин основава нежна и естествена визия с артикули от Bourjois до Dior.

Навън студеното време не подготвя към разходки, а поради ситуацията няма и доста къде да излизаме по срещи с другари. Това обаче не значи да оставим грим продуктите във почивка и да забравим за утринната разкрасителна рутина.

С този бърз и елементарен грим, който типично по френски не изисква доста професионални умения, ни носи самочувствие денем. Парижанката, която ни го демонстрира, е известната Сабина Сокол.

Тя не нанася декор дьо загар, а залага единствено на малко основа за лице от Bourjois и коректор. Този резултат дава по-лека покривност и не натежава върху кожата, само че стои ужасно на фотоси.

 Бърз гальовен грим, както го вършат французойките

В останалата част от грима й виждаме въздействието на сегашните трендове в макиажа, които Сабина пресъздава по доста по-опростен метод. За издължения резултат на лицето тя само нанася ружа си по-високо на скулите, а със спиралата натъртва повече на края на миглите, което в действителност пресъздава известния в този момент foxy eye жанр.

Оттам нататък няма нищо прекомерно учудващо и комплицирано в грима й – нежно наблягане на очите с малко сенки, хубав мекушав колорит за червило, най-малък акцент върху веждите и хайлайтър за glow резултат.

Най-универсалното предписание за намаляване, заемка от французойките

В страната на хубостта с Надя Сивкова: Лесен грим за три минути

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР