Любимо куче, което беше откраднато по време на семейно пазаруване

...
Любимо куче, което беше откраднато по време на семейно пазаруване
Коментари Харесай

Френски булдог се появява на 200 мили, след като беше откраднат от микробус преди близо 3 години

Любимо куче, което беше откраднато по време на фамилно извършване на покупки преди съвсем три години, е открито на повече от 200 благи.

Джоана и Джордж Ковалчик останаха с разрушено сърце, когато френският им булдог Тина беше откраднат през май 2021 година по време на извършване на покупки в Чингфорд, Лондон. Очарователното кученце беше откраднато от задната част на микробуса и макар докладването на закононарушението на полицията и разпространяването на хиляди плакати с изчезнали кучета в техния регион, Тина не можа да бъде открита.

Семейство Ковалчик в никакъв случай не се е отказвало от вярата да се събере още веднъж с Тина. Но след близо три години те започнаха да се съмняват дали в миналото ще видят любимеца си още веднъж. Миналата седмица обаче - на повече от 200 благи в Акрингтън - Тина беше видяна, оповестява LancsLive.

Френският булдог беше забелязан да се скита в градината на зарязан парцел. Тъй като на Тина беше подложен микрочип, с Джоана и Джордж се свързаха, с цел да кажат, че изчезналото им куче е на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР